Witam się i ja
w tym wątku to już myślę, że wszystkie doczekamy naszych Skarbów
ANIA_MALA, ANIOŁEK, RUDASKA, MADZIALENKA gratulacje dla Was mamusie !!!

klask i:i całuski dla dzieciątek
Jak sie dzisiaj czujecie dziewczyny?
Rudaska kciuki!!! Najpóźniej jutro będziesz miała synka już po tej stronie
Migotka jakieś plany na ostatni dzień przed porodem?
Rudaska i Migotka pamiętam że po moim cc najbardziej bolało, tak jak pisała Marta rozchodzenie, no i wiadomo pionizacja też nie przyjemna, ale trzeba wstać i to najszybciej jak tylko pozwolą, i pomalutku się ruszać. Mimo że może boleć momentami mocno
. PAMIĘTAJCIE ŻEBY NIE RUSZAĆ GŁOWĄ JUŻ PO OPERACJI! Nie ma chyba gorszego bólu niż ten popunkcyjny! Ja po podaniu znieczulenia, już na sali operacyjnej i potem też - długo nie mogłam opanować drżenia rąk, ogólnie takich dreszczo-drgawek.
A już po wstaniu to najgorzej wspominam podnoszenie się z łóżka i schodzenie z niego - teraz jakby co to zaopatrzę się w jakiś sznurek/pasek żeby się podciągać i podnóżek (bo u mnie są wysoko łóżka). No i każde kichnięcie lub kaszel to też nie ciekawe uczucie. Ale 2-3 doba to już powinno być naprawdę lepiej. No i krwawienie po cc jest raczej mniejsze niż po porodzie sn.
Polecam brać przeciwbólowe, nie zaszkodzą a po co się męczyć.
Co do ubrań to ja długo nosiłam "babcine" majty

czyli takie prawie do pępka, żeby nie ugniatać rany po cięciu.
Powodzenia Rudska i Migotka - będzie dobrze !!!
Czbasia to mieliście "ciekawie"

a jakieś efekty odczuwasz?
Lilka czy mi się wydaje czy tylko Ty cierpliwie czekasz na swój tp? i nie odczuwasz żadnych objawów przedporodowych?
Madzieek kg naprawdę się nie przejmuj! Pięknie wyglądasz na każdym zdjęciu!
Schmett co u Ciebie???
A ja dzisiaj stwierdzam, że skoro nie rodzę to zrobię coś pożytecznego i upiekę drożdżowe ciasto z truskawkami

Zaczyn już rośnie

więc jak coś to za 2-3godziny zapraszam