2017-09-19, 13:12
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 3
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Po ciężkim porodzie Jaś jest już z nami  to była ciężka noc i poranek. 3910 kg i 58 długi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Gratulacje, poród z zaskoczenia, bo nic nie zwiastowało. Ja juz nastawiam się na indukcję a po niej na cc.
Cytat:
Napisane przez migotka889
Jak narazie leżę i pachnę  Ciągle ktoś do mnie pisze co słychać i kiedy rodzę. Zaczynam się przez to stresować, ale jeszcze luz. Już nie wiem ile mam wziąć ubranek do szpitala, bo bylam przygotowana na poród sn i się spakowałam na 2-3 dni, a po cc zostaje się trochę dluzej. Nie cierpię szpitali 
Mmmm ciasto, pychotka. Ja już odpusciłam gotowanie i prace domowe. Czuję się jak hipopotam 
|
Okropienstwo, dzwonią, piszą. Już przestałam odpisywać[emoji14]
Cytat:
Napisane przez marttb
Mala od dawna lubi ręcę , to ostatnio o ile śpj ładnie to jak nie śpi to tylko ręce. Dzisiaj dopiero teraz usneła, a wstala o 9. Wczoraj jak wstala o ok 15:30 to zasnęła po 21, a cały ten czas ręce i co 5 minut cyc. Dziś to samo chyba. Wczoraj miałam nadzieje na jakieś przytulanki z mężem jak się tak wyspałam to potem mała dała tak w kość że nic z tego nie wyszło.
Ooo jednak nie śpi 
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------
Mama twierdzi że ją nauczyliśmy tego. Mąż i ona są zdania że powinnam jej pozwolić ryczeć aż padnie ze zmęczenia, bo się uczy bycia na rękach. Ehhh
|
Nasze babcie i mamy były z tego pokolenia, "nie noś, bo przyzwyczaisz", "daj się wypłakać". A my teraz mamy zupełnie inne podejście do macierzystwa, nie miej sobie za złe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|