|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Dziewczyny!!! Ile zescie naprodukowaly! Nie bylo mnie zaledwie pare godzin, a to 3 nowe strony...
Ja wlasnie wrocilam z uczelni, zanioslam plan pracy mgr.i wszystko ok, ale P.prof pyta czy przyniose jej w czerwcu skonczony 1 rozdzial, to jej powiedzialam ze termin mam za 3 tyg (specjalnie troche skrocilam) i ze nie wiem jak sie bede czula, a pozatym to biore dziekanke we wrzesniu, a ona na to ze mimo to chcialaby widziec 1 rozdz.... Ach, tylko sie zmeczylam, bo uczelnia z drugiej str. miasta i jak zwykle wszedzie korki. Mamy 25oC w cieniu i myslalam, ze sie w aucie utopie. Jeszcze pojechalam moim autkiem nie tz, a w moim nie ma klimy!! aaa...myslalam, ze sie udusze po drodze.
Co najgorsze jutro 2 zaliczenia, w niedziele to samo, 13.06 tez no i najlepszy termin 28.06 mam egzamin hehe, dobre czyli ok. 5dni przed porodem. Wlasnie tak was czytalam i o tym co pisalyscie malad i sie tak zastanawiam czy isc na te zaliczenia, w sumie mam l4 i moglabym im to pozniej pokazac i zaliczac we wrzesniu, ale kurcze ja jednak wole w grupie niz tak samej, no nic zobaczymy.
Co do bolu takiego jak przy okresie, to mnie juz 3 dzien tak boli, a do tego maly strasznie napiera na pecherz i chyba sie obnizyl, TZ mowi ze zmienil sie ksztalt brzucha. Wczoraj do tego bolala mnie glowa i jak chodze pachwiny...Pozatym nie moge sie 2 dzien zalatwic, poprostu super! Dzis i tak zwloklam sie z lozka, ale wczoraj musialam caly czas lerzec. Wogole juz myslalam, ze to jeszcze kilka dni i bede rodzic, wszystkie objawy mam. Jak bylam w miescie to sie balam, zeby mi jakies wody nie odeszly itp. bo takie glupie uczucie mialam- ale to raczej powod tego goraca za oknem.
No ale nie narzekam bo, niestety inni maja jeszcze gorzej judi, takze nie uzalam sie nad soba i ide obrac ziemniaki na obiad.
Acha Dorbar dziewczyny maja racje, zwiewaj stamtad i nie martw sie tym co bedzie tutaj! Na pewno nie bedzie gorzej, a jak wrocisz to sama zobaczysz ile wokolo jest zyczliwych osob. Moze jakas kuzynka? ZObacz na naszej klasie swoich znajomych, moze przypomni Ci sie ktos z kim dawno nie gadalas, a byla Ci bliska osoba. Zobaczysz wszystko bedzie OK!!
|