Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostre moderowanie forum Intymnie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-30, 14:47   #291
Luba
Zakorzenienie

Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
madie, Luba - zasad bezpieczeństwa czy regulaminu w robocie nikt sobie sam nie układa. mają one podstawy obowiązywania w ustawie/rozporządzeniu a te uchwala albo parlament, albo wydaje sie je na podstawie delegacji ustawowej (vide: parlament).
moze niektorzy maja ciagotki totalitarne, ale ja nie. i - jak widzę po udzielonej mi odpowiedzi - Złośliwiec też w tym wypadku nie.
to, ze Wy jestescie na nie nie oznacza, ze inni tez. nie musicie sie "łapać" za regulamin jeśli nie macie o tym pojęcia albo nie chcecie pomóc.
Ależ oczywiście że możesz sobie zgłaszać stopiecdziesiat propozycji na temat regulaminu, ale nie mozesz oczekiwać, ze ktos weźmie to pod uwagę. Nie wykluczam tego, ale tez nie wierzę, że regulamin zostanie stworzony (zgodnie!) przez wizażanki i
uznany przez szefostwo.
Mozna zgłaszać wnioski lub propozycje modyfikacji, z pewnością nie pozwolą zmienić całego regulaminu.

ale spróbuj, jasna sprawa, powodzenia

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
o ta wypowiedz mi chodzilo. Teraz Ty mógłys, Zlo np odpowiedziec, ze nie moze im byc przykro albo cos takiego, one ze tak, bo to wolne forum jest i zadyma gotowa.
Bo widzisz, to co my robimy, to jest kulturalna rozmowa Taka pokazówa, zeby było wiadomo, jak nie robić zadym.
Niegrzecznym sie nie jest mimowolnie...

Cytat:
Napisane przez olbka Pokaż wiadomość
ale ja tu widze, ze staram sie byc mila i kulturalna (bo taka w istocie jestem ) a moje slowa sa opacznie zrozumiane
aha - i gdybym powiedzia,a passionfriut, ze jestem inteligentna, to by mi pewnie powiedziala: to sobie sama poszukaj tych wypowiedzi. Passionfriut mnie chyba po prostu nie lubi
Nawet tak nie myśl, no cos Ty ...

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora