Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-30, 15:10   #2105
Mariola13
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez taxii Pokaż wiadomość
Eh, właśnie zauważyłam z tym pomarańczowym lakierem, znowu się za dużo zastanawiałam i nie ma, heh. Ten niebieski też mi się podobał, chociaż bezsensu kupować takie abnormalne kolory w moim wypadku,bo pomaluję dwa razy i koniec. Err...w każdym razie, miała któraś z was te lakiery Givenchy? Trwałe są, nie wyschają, nie gęstnieją etc?

Mam jeszcze pytanie co do Juicy tubes, tych tanich , czy okazały się w końcu w porządku wszystkie? Bo ja nie cierpię błyszczyków, ale chce się znowu zmusić...no i znalazłam tanie na Tru, i nie wiem co robić.
Cytat:
Napisane przez littlefrog Pokaż wiadomość
jeśli nie cierpisz błyszczyków to radzę kupić coś bardziej neutralnego w odczuciach, bo JT to największy klejuch jakiego znam
Ja już przerobiłam błyszczyki wszelkiej maści i JT i Biotherm i Superbalmy i Diory. Dla mnie nie ma nic lepszego od Superbalmów Prześliczny glow i superpielęgnacja w jednym. Usta miękkie, nawet jak już błyszczyka nie ma. Czasami jak nałożę sobie na noc kropelkę, to rano pięknie nawilżone usteczka mam Polecam Superbalmy w całej rozciągłości