Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-19, 16:57   #541
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
1) myślę, że powinno znaleźć się też coś innego, typu ryż, bo ziemniaki w 3 odsłonach to dość średnio
2) wszędzie kurczaki!

no jak następnym razem pojedziemy w rodzinne strony, to zamówimy obrączki czas najwyższy!

okazuje się, że funnyvalentine tam pracowała, opinię wystawiła średnią, aczkolwiek pójdę na rozmowę i dowiem się co i jak

chyba Ci się coś pomyliło
mogliśmy mieć wesele 19 sierpnia tego roku, ale że Olusia miała w maju, to poszliśmy na rękę rodzicom TŻ i wzięliśmy grudzień W październiku nie chciał TŻ

na razie praca na przeczekanie, bo już mam dość nic nie robienia i chcę w końcu odciąć się od rodziców
Ooo ryż dobry pomysł, sama wolę ryż od ziemniaków Gdzie kurczaki wszędzie [emoji14] no co ty
Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Rosario albo ziemniaki pieczone albo frytki, ewentualnie frytki tylko dla dzieci. Ja mialam tylko ziemniaki z wody i kluski slaskie i wystarczylo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No też mi się wydaje trochę za dużo tych ziemniaków. Muszę pomyśleć z Tz czy frytki przełożyć na poprawiny czy całkowicie zrezygnować i dać zamiast nich np. Ryż albo kluski jak mają w ofercie.
Bez Was bym sobie nie poradziła

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora