2008-05-30, 16:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
Napisane przez jukol
Nie dam rady ... nie uda mi sie poczekac do za tydzien do potwierdzenia ... najchetniej napisala bym sobie to na twarzy a wiec tadaaaam JESTEM W CIAZY !!!!!!
Z bety wynika 2-3 tydz  Miejmy nadzieje ze dzidzia sie zagniezdzi w macicy i bedzie wszytko ok  wiecie tylko Wy i tz tak wiec ciiiii 
|
Cytat:
Napisane przez jaga_2001
jukol, a coz sie dziwic, skoro tak bardzo pragniesz dziecka... Ale spokojnie, bedziesz je miala. Trzymam za to kciuki
mc2
|
Jukolku kochany, najszczersze gratulacje. Wiedzialam, ze w koncu Ci, tfu, Wam sie uda. 
A tak gwoli przypomnienia wklejam post z dnia 6.04 tego roku. I zeby bylo jasne to te mc2 to bynajmiej nie zaden blad a szyfr, ktory umiescilam specjalnie dla Ciebie. Tego dnia czulam, ze w ciagu dwoch miesiecy zajdziesz w ciaze i nie mylilam sie takze te mc2 to mialo znaczyc miesiace 2 do ciazy. Normalnie czarownica jestem. Bo juz tak i mojej siostrze przepowiedzialam rychla ciaze. 
No i tak czulam, ze te plamienia, ktore mialas ostatnio to nie okresowe a implantacyjne, ale nie chcialam sie odzywac by nie zapeszac lub niepotrzebnie nadzieje robic.
|
|