Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-30, 19:21   #2129
Layla79
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez dżiza Pokaż wiadomość
Dzięki Layla- to nie będę ryzykować z Clarinsem. Na ten Lancoma się czaiłam, ale teraz już go nie widzę na truskawie
Spodobał mi się tez ten Chanel http://oth.strawberrynet.com/product...49373&goChar=C ale chyba nie moge sobie na razie na niego pozwolić, zwłaszcza, że nie wiem czy jest "aż tak" dobry...
no tak, też przejrzałam i nie ma już ich, żadnego ani w żelu ani w niczym.
Natomiast jest coś takiego jak summer sensuelle lotion, moja koleżanka go ma i to jest takie coś, jak johnson holiday, że barwi skórę niesamowicie delikatnie i dopiero po kilku dniach jest kolor. ponoć bardzo dobry produkt. ogólnie Lancome bardzo wyróżnia się wśród samoopalaczy dodają wit. E, która niesamowicie nawilża skórę, inne firmy nie dodają jej. jak przypomnę sobie efekt tego sprayu, to , ale już go pewnie nie będzie, to zeszły rocznik. Nad Chanelem nie masz co płakać, bo Chanel czasem wypuszcza buble i ja bym wcale nie chciała np. tego samoopalacza, nie przepadam zresztą za pielęgnacją Chanela, droga i często nieefektywna. Z Clarinsem możesz zrobić tak, że sprawdzić w perf. aktualne opakowania i takie wybrać, ale pamiętam, że jak przeglądałam Tru w poszukiwaniach, to mieli same starocie. Może coś się zmieniło.

Mariola - jak tam to serum EL pore min.? rewelacja, czy słabe?
edit: i bym zapomniała Mariola, nie wyrzucaj kasy na lakiery givenchy, no chyba, że po 30 zł. ja kupiłam raz lakier diora i tandeta straszna, odpryskiwał nawet w tym samym dniu. bardzo polecam Ci lakiery Bourjois So Laque, nr 11- czerwone wino, nr 13-mleczny do frencha, trzymają się super! poza tym ingloty też są dobre, tylko trzeba zakupić dobry nabłyszczacz do paznokci i o to się wszystko rozchodzi. najlepszy jest nie sally hansen, tylko peggy sage. tydzień murowany. poza tym zs lakierów dobre ma ysl - super trwałe, rewelacja. a givenchy to nie wiem, ale za drożej niż 30 zł to chyba nie warto.

aha, mam goldenlights shiseido, z wymianki i.. cudny jest, naprawdziwsze złoto drobnobrokatowe nakładam w samym kąciku oka - cudnie rozświetla
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora