2017-09-20, 15:38
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez Marzena_83
Lotso, Julianna bardzo ładnie brzmi, ale i tak większość będzie sobie skracac na Julke 😉
Mój kącik też już prawie gotowy, chociaż teraz mam wątpliwości, co do lampki nad głową małej... może światło nie powinno padać z tej strony?
Załącznik 7242481
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Może odginać główkę i patrzeć. U nas lampka za takim jakby filarem żeby właśnie nie patrzył.
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Ale jest zimno ! Jeszcze chwilę temu narzekalysmy , że nie możemy żyć przez upały
A tak serio to mogło by już u nas zacząć grzać . Myślę nad spacerem , ale nie chce mi się wychodzić w takie zimno .
O kurcze ;( dobrze , że szybko zareagowała .
Ja miałam taką sytuację jak Młody miał ok roku . Jadł jabłko w całości ( do tej pory skrobał zębami, ale wtedy nauczył się odgryzać większe płatki ) nabrał za dużo do buzi i próbował to przełknąć . W pewnej chwili zaczął się dusic i zrobił się czerwony . Szczęście w tym ,że jak byliśmy na kp to regularnie mi się krztusił, więc miałam wprawę w obracaniu go głową w dół i uderzaniu w plecy , więc nie zastanawiałam się co robić . Trzymałam go tak i uderzalam a on cały czas się dusił , dopiero po chwili wypadł kawałek . A ja dopiero wtedy zawołałam męża i się rozryczalam . Cały dzień sie trzęsłam i nie mogłam dojść do siebie .
Nie wiem co bym zrobiła z noworodkiem .
Do mnie już lecą dwie pary rękawiczek
|
U mnie już grzeją!
Pokaż rękawiczki
Cytat:
Napisane przez kallina_2014
Ja niestety zostaje w szpitalu :-(
Rano znów krew mi poleciała, rozwarcie dalej 4 cm, szyjki już prawie nie mam (milimetry). Dostaję leki przeciwskurczowe (na ktg skurcze do 40) i chcą mnie przetrzymać do końca tygodnia, żeby Mała nie była wczesniakiem.
Także pewnie do porodu będę w szpitalu a poród może być w każdej chwili, bo szyjka już ledwo trzyma.
Także u mnie takie średnie wiadomości.
|
No nie opuścisz przed porodem za to pamiętaj że walczysz o najdłużejszy poród
A tak poważnie, oszalabym gdybym już miała wychodzić i jednak nie. W kółko.
Cytat:
Napisane przez migifigi
Mówisz? Eee to lipa, rozpakowuje torby 😁
A ja już się ogoliłam, włosy umyłam 😂
|
Haha
Cytat:
Napisane przez Lotso
Aaa no i mierzy 56cm i ma dlugie stopy. Bracia tez mieli takie giry i sa wyzsi niz rowiesnicy. Chyba sie w nich wdala😊😊😊
|
Stopa big. Nochal fajny. Ale to dosłownie Ty. Fajnie:d mała królewna, będzie Ci odpyskowywać. Mała Lotso. No musiała być dziewczyna.
|
|
|