Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Traumy zapachowe, czyli perfumy, które Was prześladują ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-01, 00:05   #14
Meriamon
Rozeznanie

Red face Dot.: traumy zapachowe, czyli perfumy, które Was prześladują ;)

Koko szczerze podzielam opinie co do Cool Water mnie nie dosyc,że zapach odrzuca/ł to jeszcze kolor butelki prześladował - miałam na kilka ładnych lat odraze do niebieskich perfum...autentycznie omijałam z daleka...
Już pisałam w innym wątku,że nie znosze Chanel 5 to dla mnie stanowczo za duzo...za młoda jestem żeby tak cierpiec
Podobnie jest z White Daimonds Elizabeth Taylor...byłam w posiadaniu pięknej 100'tki po czym sprzedałam szybciej niz kupiłam...może on nie był jakiś typowo babciny ale czułam się w nim jak nie kobieta...odstraszał mnie
Kolejnym zapachem kupionym w ciemno było Touch a tak sie cieszyłam...bo przeciez Brit'a darzę takim uczuciem a tu bęc ... na początku niby wszystko ok... wystarczyły zaledwie 2 psiki bym pachniała do nocy taki to był twardziel...heh co gorsza bo dla mnie zupełnie nie zrozumiałe zebrałam komplementa od kolezanki,która twierdziła uporczywie,ze pieknie pachne i co to i co to wciąż pytała?!?!?! no i ba... niby ładnie pachnialam,ale przez tą wstrętną pieprzną nutę czułam sie jak w uscisku Boy dusiciela... taaak ewidentnie źle mi sie Touch kojarzy...juz nawet chciałam sie przekonac,ale za kazdym razem jak przykładalam korek do nosa robiłam charakterystyczny grymas i szybko sie odsuwałam...
Sicily to tez takie uporczywe,ciężkie powodujace mdłosci i grymas...
Obsession mam 2 próbki które leżą na dnie kosmetyczki i ani drgną...niestety nie dosyc,że to paskudztwo jest wrecz,że pomaranczowe,powodujące odbarwianie ubran,to jeszcze odrzuca na km...i co najgorsze trwałe...
Jak powachałam 1 raz Echo od razu wyczulam tam przedszkolny kompocik, który skrzetnie spowodował moją odraze...
A propos limitowanek Escady ja własnie najbardziej lubie Island Kiss a chyba najmniej raczej na pewno Rockin Rio... 1 nuty RR są bardzo przyjemne ale potem staje się on na mnie własnie taki pieprzny...mdły i nijaki...stad moja niechec do tego zapachu...
Mdlące i nijakie wrażenie pozostawiła w mej pamieci Foliflora z serii AA...jak jest za duzo kwiatow to niestety reaguję ucieczką a tym samym sprzedażą...dobrze chociaż,że są chętni
I mądrością, bym umiał(a) je rozróżnić...
Meriamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując