Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dot.: Ostre moderowanie forum Intymnie
Cytat:
Napisane przez Hultaj
Streszczenie.
Magda. Zaangażowała się w problem 1 z autorek, długo traktowała sprawę poważnie, w końcu, gdzieś przy tysiącu i oświadczeniu, że dziewczyna mocniej rozkręca błędne koło, zareagowała kpiną. Na uwagę moderatorki, by się pohamowała pozostała głucha, zatem dostała aż 1 karny, uznała, że z jakiej racji, i się zbuntowała. Po drodze podminowana napisała wrednego pw, co sądzi na temat tego nie tak drobnego przecież zdarzenia.
Błąd. Coś takiego, jak butanie kadrowych  , tu nie przechodzi, nawet po slimfaście.
Iza, oberwała rykoszetem, niekoniecznie potrzebnie, przeżyje, Magda podłapała żółtaczkę śmiertelną. 
Tzw. międzyczas. Grupa Trzymająca Rozrywkę, jak się okazuje, towarzystwo, któremu się na forum bytowało tak dobrze, pośród robionego z wdziękiem coraz większego burdelu, nie zauważyła, że wkroczyła na terytorium: wszystko nam wolno, bo tacyśmy bystrzy.
Zabawny tekścik, porównanie inteligencji moderatorki, za którą się nie przepada, do poziomu taboretu. Ha ha ha. Przecież nikt nikogo nie ruszył... [Błąd...]
Wtrąciła się w temat Fresa. Dowiedziała się, że jest maksymalnie wynudzona, pewnie nie ma własnego życia, nic, tylko łazi po forum i grzebie ludziom w profilach. I jest taka przemądrzała, jak to znieść.
Dalej. Młode gniewne stwierdzają, że Fresiaka nie lubią. No bo jak tu Ją lubić. W ogóle po co tu przyszła, na to forum.
Zabawa trwa, ale światełko w tunelu nie chce rosnąć.  .
Ale najbardziej w tym wszystkim to szkoda mi jest Fresy. Dostała na głowę eleganckie wiadro pomyj, i nie, nie należało Jej się, wbrew temu, co wesołej gromadce, może się myśleć.
|
Obiektywne streszczenie. Pozwolę sobie zacytować i się pod tym podpisać jako podsumowanie dyskusji 
Cytat:
Napisane przez kasia5558
Szczerze? Uwierzę dopiero, gdy się przyzna ten "odważny", który to zrobił  Niech teraz ma też dość odwagi, żeby się przyznać.
|
Proszę to załatwić we własnym gronie.
Cytat:
Napisane przez Westalka
Ja podniosłam argument o zmianie regulaminu, więc rozumiem, że ta część postu jest skierowane między innymi do mnie.
Aga, to nie jest tak, że nagle poczułam w sobie chęć przyjścia z odsieczą i zreformowania caaałego Wizażu. Nie, nie, nie.
Z mojej strony była to tylko delikatna sugestia, jak można rozwiązać kwestię poczucia, pewnego rodzaju, niesprawiedliwości. Ja nie twierdzę, że zmiana regulaminu jest swoistym antidotum.
Kwestia niesprawiedliwości dotknęła po części i mnie, jako użytkownika forum, który kiedyś też mógłby znaleźć się w podobnej sytuacji.
Może określenie bardzo precyzyjnych reguł, kiedy można dawać punkty, ile i w jakich przypadkach pomogłoby rozwiązać ten problem.
Nie twierdzę, że to jest jedyne, słuszne rozwiązanie. Nie mam pojęcia, czy się sprawdzi. Nie domagam się, ani nie każę wprowadzić zmian.
Jest to, naprawdę, tylko drobna sugestia. Maleńka próba rozwiązania problemu.
|
Westalko wiem, że regulamin nie jest doskonały. I chyba nigdy nie będzie. Zawsze pojawiają się jakieś nowe problemy, o których by mi się nawet nie śniło kilka miesięcy wcześniej. Są sytuacje, które wymagają zaostrzonych, niestandardowych rozwiązań. Jest to właśnie niestety jedna z nich
Nie mniej jednak, gorąco zachęcam do proponowania zmian w regulaminie forum czy też regulaminie upomnień, które na przyszłość mogłyby zapobiec takim akcjom
Tylko proszę to już zupełnie w innym wątku 
Cytat:
Napisane przez Nina_84
Tudzież ktoś z uprawnieniami od moda wzwyż był zainteresowany naszymi PW  , co jest zgoła bardziej prawdopodobną wersją, gdyż w interesie żadnej z nas nie byłoby kopać dołków pod nowym sposobem kontaktu...
|
Nino zastanów się zdroworozsądkowo. Czy myślisz, że wśród 40 moderatorów dałoby się to utrzymać w tajemnicy??? Moderatorzy przychodzą i odchodzą. Nie zawsze w zgodzie z administracją. Ale powtórzę - nikt absolutnie nie czyta PW !!! I tego typu insynuacje, podyktowane w dodatku jedynie "teorią spiskową", traktujemy jak naruszanie naszego dobrego mienia.
Wątek wydaje mi się został już dokładnie przewałkowany na wszystkie strony, gdzie staraliśmy się pokazać nasz punkt widzenia i posłuchać zdania innych użytkowników.
Dziękuję zwłaszcza tym, którzy bez złośliwości i przykrych komentarzy starali się podać swój punkt widzenia.
Wątek zamykam.
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|