Wątek
:
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
2017-09-20, 18:19
#
4689
amyz
Chanel Lady
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LIX
Cytat:
Napisane przez
cansada
Amyz a n nartach sie da pojeździć...bo dumam jak degustacje typu hardcore pogodzić ze stylem jazdy...wg TZ ta po piciu to zjeżdżam jak deska do prasowania....
Watek uczy!
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------
Amyz dla mnie wzklanczke zamiast kieliszk. Nie będę stawów łokciowych nadwyrężać. Oszczędzać sie trzeba na starość .
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------
Ło matko. Latem na teneryfie pić....w tych upałach to jest dopiero hardcore....Figi może zamrożę zrobimy figówkę 😎
spokojnie - też nie umiem jeździć na nartach
my będziemy pić a Ci co umieją jeździć będą jeździć
dobry plan?
i nie martw się - możesz pić z gwinta jak wolisz
Cytat:
Napisane przez
aniyam
W tych upałach to ekonomicznie dwa kielonki i do zobaczenia pod stołem
Cytat:
Napisane przez
liv87
witam zza zachodniej granicy
dzisiaj jadę przegrzebać pobliskie perfumerie
wczoraj w DM byłam i przy Balei dostałam takiego oczopląsu
Z seriali oglądam czasem jakieś brazylijskie, Policjantów i policjantki oraz Sprawiedliwych
udanych łowów!!
Cytat:
Napisane przez
cansada
Juz wiecie dlaczego tyle pijokow na Teneryfie.😁
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------
Cytat:
Napisane przez
KiLaNeCzKa
Ja ci dam zime na wsi
odśnieżać codziennie 60m podjazdu
Z tą zimą stulecia to podobno tak nie do końca. W naszym rejonie nie bawią się w tak długoterminowe prognozy, bo poprostu nie da się ich zrobić tak szczegółowo. Te które są podowanane, robią meteorolodzy amerykańscy, a dla nich nie ma znaczenia, czy zasypie Polskę, Niemcy czy ukrainę. Kierunek od nich się zgadza, ważne że to wschodnia czesc Europy.
Wrocilam z lasu. Przez 2.5h szukałam grzybów. Ale z audiobookiem, to ja mogę chodzić.
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
przez 20 lat mieszkania w zimie na wsi ani raz nie odśnieżałam
od tego są bracia
amyz
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do amyz
Znajdź więcej postów amyz