2017-09-20, 19:13
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Piotr SKUPIN - pytania, wymiana doświadczeń - zbiorczy!
Cytat:
Napisane przez euforiaIK
Ja jeszcze trochę i bede miec rok po operacji... Na chrzastce z jednej strony mam wyczuwalny zrost i powoduje on ze nos skręca optycznie. Co ciekawe doktor nawet tego nie pomacal na konsultacji.... poprawki nie zrobi...Nos krzywy i opadajacy nadal. Strata kasy trochę. Kolezanka miała gorszy nos-obiektywnie, zrobila w Warszawie u mlodego doktora i nie opadl, jest prosty i z profilu prosty...moze Pan Doktor pozostal przy starych kanonach piękna?....
Dodam, ze przed operacją nie mówiłam doktorowi jaki chce nos...zdalam sie na niego bo mu ufalam
|
Widzę, że masz podobnie jak ja. Nie pocieszę Cię - będzie z roku na rok coraz gorzej 
Mi doktor Skupin "spartaczył" nos Jestem 5 lat po całkowitej korekcie nosa u doktora Skupina. Nos jest w stanie opłakanym - opadnięty i z zapadkami przy skrzydełkach. Jakby tego było mało, jest również coraz bardziej powiększająca się przerwa w kości (miejsce złączenia kości nosowej z kością czołową). Doktor nie odpowiadał na moje maile w sprawie poprawki, jakby poprawek swojej "roboty" w ogóle nie uznawał. Jestem po konsultacji u innego chirurga, który wytknął co najmniej 3 błędy, które popełnił podczas operacji mojego nosa doktor Skupin. Najgorsze jest to, że nowy lekarz niechętnie chce się podjąć operacji, ponieważ jest duże ryzyko powikłań.
Jestem załamana. Mój nos z roku na rok wygląda coraz gorzej 
Czy myślałaś o tym, żeby udać się do prawnika? U mnie to już nie tylko są kwestie estetyczne, ale przede wszystkim zdrowotne
|
|
|