2017-09-20, 19:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Cytat:
Napisane przez Agawik87
Witam wszystkie przyszłe mamy i dołączam do Was
Podglądam Was od czasu do czasu od kiedy podejrzewałam, że jestem w ciąży, ale z przywitaniem czekałam do 100% potwierdzenia.
Maluszek wreszcie ujawnił się na usg więc ja ujawniam się u Was.
To moja pierwsza ciąża i póki co czuję się całkiem dobrze. Poza pobolewaniem piersi i brakiem apetytu, za to pragnienie jak u smoka. Czasem lekko pobolewa mnie brzuch, ale na szczęście coraz rzadziej.
Cieszę się i już nie mogę doczekać maja.
A teraz kończę i szybko lecę czytać wątek dokładniej i Was lepiej poznać 
|
Witaj [emoji253][emoji255][emoji254]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------
Cytat:
Napisane przez _Nat_
No nieźle, czyli przewaga kociar 
|
Zauważyłam ze prawie na każdym wątku który chociaż czytałam tak właśnie było ...
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------
Cytat:
Napisane przez _groooszek_
Wrzuć też na FB 
|
W ogóle wrzucę na fb bo jak tu tyle fotek wrzucić ? Może tak być ?
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------
Cytat:
Napisane przez _Nat_
Ja chyba też bym nie lubiła. Z natury nie jestem "gadżeciarą"
|
A ja raczej jestem [emoji23] ale żadnych przypinek toreb itd nie akceptuje [emoji16] Segregator jest akurat super rozwiązany i podoba mi się to ze wszystko jest poukładane - nie robi mi się bajzel w badaniach, receptach fotach z usg ...
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Cytat:
Napisane przez Maalinkaaaa
Lepiej się śpi z ta poduszka?
|
Ja byłam zadowolona - bo jak już brzuszek urósł to nie mogłam sobie znaleźć odpowiedniej pozycji a z taka poducha jest łatwiej się ułożyć [emoji16]
|
|
|