2017-09-20, 19:06
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
Napisane przez Mimiko
Właśnie u mnie się wszystko posypała od jednego cheat day i zazdroszczę, że potrafisz się powstrzymać. Powiedz jak tego dokonać, bo wprawdzie ja już się opanowałam i nie podjadam słodyczy, ale dłuuugo mi to zajęło. I też tak mam, że jak zacznę jeść coś słodkiego to muszę zjeść wszystko, nie ma mowy, żeby skończyło się na jednym cukierku lub kawałku czekolady
Brawo za tak duży spadek  Jestem pod wrażeniem. Też ważę teraz w okolicach 65-66 kg, ale dążę do 60, bo nigdy nie udało mi się zejść poniżej. Zresztą przy 170 cm wzrostu uważam, że 60 kg to jest okej.
Dziewczyny trzymajcie kciuki, żebym na wyjeździe nie uległa pokusom. Czeka mnie 5 dni urlopu, więc z jednej strony się cieszę, a z drugiej boję, że przytyję.
|
Chyba psychika w końcu stwierdziła, że ma dość wyrzutów sumienia A tak serio, to nie mam pojęcia, może się już przyzwyczaiłam, jakoś tak rozsądniej podchodzę do tego i nie ulegam tak emocjom, jak kiedyś..
Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez mindless
Nie bede obcinac wegli, bo wole miec diete taka, ktora utrzymam cale zycie, a nie na chwile zeby schudnac, a potem powrot do starych nawykow. A tluszcze chetnie dodam.  W tej granoli byly orzechy i pestki, ale cos jeszcze moglabym dorzucic.
Sent from my iPhone
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
Za dlugo sie odchudzam juz, ale ostatnio mialam przerwe i teraz wracam. Zaczynalam z ponad 80kg teraz mam 65, a chce 55.[emoji846]
A cheat day czasem mozna, a nawet trzeba, ale wazne zeby potem wrocic do zdrowych nawykow. Mi sie to zazwyczaj nie udaje...
Sent from my iPhone
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------
A plan mam - zdrowa dieta, wszystko, ale z umiarem i nie planuje niczego wykluczyc z diety. A cwiczenia 3x w tygodniu. Wlasnie szukam czegos co moglabym cwiczyc. Nie wszystko moge, bo mam problemy z kregoslupem, ale bede probowac.
Sent from my iPhone
|
To bardzo dużo już schudłaś . A zauważyłaś spadek metabolizmu przez tak długą dietę?
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
jak dam rade to wieczorem cos Chodakowskiej machne, po pracy ide na dwie godziny jazd doszkalających, 8 lat za kółkiem nie siedziałam i mam mega stresa 
|
Też myślę, żeby wziąć kilka jazd, bo nie jeździłam 5 lat. Ostatnio jakoś w wakacje się odważyłam z TŻ-tem pojechaliśmy na jakieś pustkowie, gdzie nie ma aut i mnie uczył ruszania, hamowania i skręcania xD
|
|
|