Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-20, 19:11   #762
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Pisałam o tym nie tak dawno
Coś mi się kojarzy, ale z moją pamięcią... Sorki

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
idę w piątek na godzinkę/dwie i wtedy się dowiem co i jak ale mogę zaczynać choćby od zaraz
Przed chwilą zadzwoniła też babeczka z salonu Play, idę jutro na rozmowę - to by mi bardziej pasowało, bo duuużo bliżej bym miała
O, to super

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Taki sam sens jak nosi się w zimę sukienkę do rajstop żeby ładnie wyglądać
Ja nie noszę, z takiego powodu jak pisałam wcześniej Tak jak był ostatnio temat kurtek do pasa, ciepełko najważniejsze

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze narkoza nigdy więcej mi się nie trafi. Obudziłam się chwile przed końcem operacji
Kiedyś czytałam artykuł o tym, ze może powodować w przyszłości ataki paniki. Nie wiem ile w tym prawdy, ale kilka miesięcy po zaczęłam ich dostawać.
Masakra! Straszne Chociaż gorsze byłoby to co też się czasem zdarza, że po narkozie zasypiasz ale jesteś cały czas świadoma bólu i wszystkiego, ale nie możesz się poruszyć.
A jaką miałaś operację? Ja jeszcze nigdy żadnej nie miałam i bałabym się strasznie.

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Matko, nie wiem co we mnie dzisiaj wstąpiło, ciągle bym jadła. W pracy już o 10 myślałam o obiedzie
Ja tak mam codziennie

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
A my mamy chili con carne w wersji sojowej i jest z ryżem
Ja robię chili sin carne z jadłonomii Przepyszneee jest