2017-09-21, 06:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez nunny
O rany, znowu sie cos dzieje! Aleaa powodzenia
Migifigi ciekawe czy do konca tygodnia wytrzymasz
Lotso wspolczuje tych skurczy, pozostaje liczyc ze sie wszystko szybko obkurczy i przestanie bolec. A mala jest slodka!
Bylam wczoraj obejrzec moj awaryjny szpital, jest spoko, powiem wam ze zupelnie nie jak w szpitalu. Oprowadzili mnie, wytlumaczyli wszystko, jest tam taki spokoj i cisza. Sale super przestronne i wyposazone, wanna do rodzenia w wodzie, pokoje 1 i 2 osobowe. Panie polozne mile, usmiechniete, jest mozliwosc zzo. Jedyne co to jest to szpital tak jak wam pisalam niepubliczny i maja tam tylko ginekologie, poloznictwo i neonatologie. Troche sie obawiam co w razie jakichs komplikacji, ale skoro wszystko dobrze sie zapowiada to moze nie ma co sie martwic tym...
|
Starszą córkę rodziłam w prywatnym szpitalu i warunki były super. Też się martwilam, że w razie komplikacji przeworza dziecko do innego szpitala. Ale jak ciąża jest bezproblemowa to taki szpital to fajna alternatywa.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ----------
Dzisiaj chyba sporo z nas ma wizyty kontrolne, więc trzymam kciuki. Ja na 11 wybieram się na ktg 😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|