Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PM 2018 cz.7
Wątek: PM 2018 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-21, 11:05   #4518
pinaa
Zadomowienie

Dot.: PM 2018 cz.7

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Na grupach ślubnych na fb zauważyłam, że wiele dziewczyn idzie na przymiarki w czarnym staniku... Więc chyba nie ma co cudować Ja wzięłam cielisty stanik żeby się nie rzucał w oczy i tyle z przygotowań 😀

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Popatrz, a ja jak byłam ostatnio to zakładałam cielisty taki przyklejany, bo wiedziałam, że będę mierzyć kiecki z odkrytymi plecami to chciałam mieć lepsze wyobrażenie. Pani u Anki to aż mnie pochwaliła

Cytat:
Napisane przez zwiebel Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu bym już teraz zaczęła szukać. Ja mam ślub w lipcu, a w jednym salonie pani mi powiedziała, że jeśli się zdecyduje na dany model to musiałabym do końca października zamówić, bo sami sprowadzenie trwa 6 miesięcy... jeśli to będzie sukienka szyta w Polsce, to z tego co mi mówili z innym salonie - 3 miesiące wystarczą. Także na prawdę nie ma reguły
A u Fulary 8 miesięcy wcześniej byłam w szoku, wyrobiłam się prawie na styk

Cytat:
Napisane przez Pauliniak182 Pokaż wiadomość
Bo gdzieś wyczytałam że jakiejś pannie młodej zakładali worek na głowę żeby nie ubrudzila sukni [emoji15] [emoji16]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O ludziee..
Ja tam byłam za każdym razem normalnie w makijażu.

Cytat:
Napisane przez misia_29 Pokaż wiadomość
Przed chwilą na grupie weselnej dziewczyna pytała gdzie można zrobić grawer w postaci ekg albo jakiegoś zapisu głosu na obrączkę Szok...
Takie bajery a ja się głupia nad zwykłym grawerem zastanawiam