Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chciałybyśmy wiedzieć ... cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-21, 23:08   #162
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chciałybyśmy wiedzieć ... cz. 5

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;77345556]Ale u nas non stop leje, no całe dnie deszcz, nie było chyba w ciągu ostatnich dni jednej godziny, w której by nie lało. Już jest mowa o podtopieniach
Jakby nie padało, to jasne, że bym go brała. W ogóle taki nieudany ten wrzesień..
(...)
Niby bakteryjne zapalenie gardła. Artek zawsze tak ma, że najpierw po prostu czerwone gardło, a potem się to przekształca w nadkażenie bakteryjne.

Moja mama mi radzi, żeby go konsultować zawczasu z laryngologiem, żeby mu te zapalenia (bo dotychczas wszystkie antybiotyki miał na to samo) nie zniszczyły migdałów. Oczywiście Artek podąża ścieżką wyznaczoną przeze mnie, bo ja miałam identyczną historię chorobową, aż do wycięcia 3 migdała, po którym wszystkie anginy minęły jak ręką odjął.[/QUOTE]

U nas też tak było, dopiero od wtorku się poprawiło.

Z laryngologiem jak najbardziej , u nas też się przewinął temat wycięcia, ale mój chorował nie anginowo, tylko oskrzelowo , nie zdecydowałam się i nie żałuję. Zwłaszcza, że do jakiegoś tam wieku ryzyko odrośnięcia jest spore.
Ja bym chyba zrobiła też wymaz z gardła, jeśli to jest powtarzająca się historia.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując