Konto usunięte
|
Dot.: Avon- Ideal Shade Makeup SPF15 - delikatny podkład nawilżający
No na kilku aukcjach jest za 10 zł (+ 6-8 zł przesyłka, to i tak wychodzi taniej niż w promocji 25 zł). Ja czekam na podanie składu, wczoraj wieczorem 2 sprzedawców poprosiłam o to, ale narazie cisza...A zalezy mi na szybkim zakupie
Dziewczyny która go ma? 
Edit: Wysłałam prosbę do 4 recenzentek Może ktoś się poświęci
Edit2: Mam Od Zuzka90- dziękuję raz jeszcze 
Wklejam go dla zainteresowanych...
Skład:Aqua, isododecane, ethylhexyl, methoxycinnamate, titanium dioxide, butylene glycol, isohexadecane, cyclopentasiloxane, polyglyceryl-3, Myristyl Myristate, Boron Nitride, Methicone Silica, Nylon-12, Gliceryl Behebate, Atellocolagen, Retinyl palmitate, Sodium chondrotin, Sulfate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Beta-carotene, Helianthus annuus seed oil, vinyl dimethicone/mathicone silesquioxane crosspolymer imidazolidinyl, Sodium chloride, Gliceryl rosinate, polyisobutene, Sodium hexametaphosphate, Polymethyl methacrylate,Disodium edta, Parfum, Methicone, Tromethamine, Alkyl acrylate, crosspolymer, Kaolin lauryl pca, Zinc pca, Phenyl trimethicone,Phenoxyethan ol, Perfluoroooctyl, Triethoxysilane, Biosaccharide gum-1, sodium pca, Lecithin, Urea, C12-15 Alkyl benzoate, Silica dimethyl silyate, Trehalose, Polyquaterenium-51, Sodium Hyaluronate, Methylparaben.
Ja sobie odpuszczam ze względu na jeden składnik A juz sie tak napalilam na cos lekkiego
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab
Czas edycji: 2008-06-06 o 20:13
|