|
Dot.: Mamusie Majowe 2018
Cytat:
Napisane przez valvue
Rozmawiałam bardzo długo z mężem i z mama która bardzo się martwi o moje serce bo zauważyła ze trochę ciężko oddycham łapie szybko zadyszki. Gadalismy ze lepiej w moim przypadku zwłaszcza ze plemienia już były żebym miała jednego już lekarza. No i zdecyfowalam się. Wybrałam kobietę dzięki której tez zaszlam w ciążę bo trafnie włączyła leczenie gdy inny lekarz nie zauważył ze mam 30krotnie podwyższona ptolaktyne. Także idę do kobiety do zastepcy ordynata w prywatnym szpitalu położniczo ginekologicznym. Wizytę mam we wtorek. Wezmę to co mam a praktycznie odnośnie ciąży to mam tylko dwa wyniki bety. Bo tam 170zl za wizytę trudno wole płacić i mieć lekarza w szpitalu niż nieplacic i czuć się niepewnie [emoji173] i jeszcze wezmę wyniki mojego echo serca i wypis ze szpitala po operacji serducha [emoji173]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------
Dziękuję bardzo za pomoc ale niestety całkiem inny region. Ja małopolska [emoji173]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No i bardzo dobrze. Kciuki już trzymam za wizytę - oby babeczka się okazała tym strzałem w dziesiątkę - ale z opisu wydaje się być kompetentna . Na która masz wizytę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|