Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowa znajomość, co o tym myśleć?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-23, 18:39   #10
Hultaj
BAN stały

Dot.: Nowa znajomosc, co o tym myslec?

Cytat:
Jestesmy po trzydzestce. Ostatnio to ja do niego napisalam z oferta spotkania, wiec mysle, ze teraz jego ruch.
On duzo opowiada, mial zwiazki ktore nie byly dobre ale ja temu nie jestem winna. Jesli projektuje swoje zle doswiadczenia na mnie to chyba nie moge nic zrobic.
co za głębia psychologiczna.

zgadzam się, że księżnczkujesz.

jak dla mnie zamiast wróżyć z fusów i zastanawiać się czemu on nie pisze powinnaś sama umieć nawiązywać rozmowy, pytać się o spotkania a nie czekać jak księżna bo facet coś powinien.
nawet jak napiszesz i koniec konców facet cię spławi, ubędzie cię? honor ci zniknie czy jak?
serio obgryzanie paznokci i rozkminy o co mu chodzi zamiast dążenie do kontaktu, rozmowy, jest takie fajniejsze ?

jeśli coś się powinno to nie mieć w dupie za przeproszeniem a ty własnie tak mu okazujesz swoje zainteresowanie.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Kiedys napisalam do niego i on mi prawie tydzien nie odpowiadal, wiec myslalam ze albo mnie olewa albo gra jakies gierki i sie zrazilam do tego pisania jako pierwsza. Musialam sie naprawde przezwiciezyc zeby znow do niego napisac choc to byla jego "kolej".
na przyszłość jak ktoś ci coś narzuca z dowolnej przyczyny to zamiast siedzieć na tyłku i modlić się do social media (nie czarujmy się, czekałaś na jakiś znak od niego) przerwij farsę i zagadaj.

przypomnij o sobie. jak ma nic z tego nie być to nie będzie, to ostatecznie nawet milutkie spotkanka rozejdą się po kościach ale nie pozwoł nikomu dawać się wpychać do poczekalni.

dzisiaj kontakt jest banalny, esa można napisać chocby będąc w ubikacji, więc jak ktoś cię zlewa to nie ma co dorabiać głębokich teorii ale i dawać się zawieszać.

dlatego nie bój się sama pisać do faceta.

tylko idiota będzie uważał że ma kogoś w garści bo ktoś o nim pomyslał, pamięta, jest miły, a zdanie nadętego ego, to wiesz.

najważniejsze natomiast to za to wyczuć, wiedzieć, będąc w związku, że ktoś jest z tobą bo chce być z tobą, a nie że zdecydował się być z tobą z braku laku, bo to wredne.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując