Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2018
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-23, 20:01   #1330
blaira
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Majowe 2018

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Wg om i wg wymiarow dzidziusia jest 7w0d [emoji4] i termin porodu 12.05. Maz wszedl ze mna do gabinetu, slyszelismy bijace serduszko [emoji7] na chwile obecna wszystko jest dobrze z maluszkiem. Zalozyla karte ciazy. Musze zrobic niestety krzywa cukrowa i nie moge cytrynowej glukozy bo podobno moze zanizac wynik o kilka jednostek. Jeszczr kilka badan do zrobienia na nastepna wizyte. Musze tez mierzyc cisnienie 2x dziennie bo przed wizyta wyszlo mi za wysokie. Maluszek ma cale 9,7 mm [emoji106] Dostalam L4, ale gin uprzedzila ze do 12 tyg moga mnie i tak zwolnic z pracy... I mamy dylemat co zrobic, ale w L4 nie ma podanego wieku ciazy a chyba lepiej zebym nie wdychala tych toksycznych oparow. Na razie mam brac tylko kwas foliowy, zadnych dodatkowych suplementow. Zaplacilam 130zl, fotki na pamiatke mamy [emoji4] Kolejna wizyta ok. 14.10. W ogole zdziwilismy sie, bo najpierw wziela mnie na fotel i zbadala "recznie" i mowi gratuluje jestes w ciazy [emoji38]
A ponizej nasz szkrabik jak go nazywa gin [emoji7] to koleczko to tworzace sie lozysko a ta plamka to dzidzia [emoji4]
Załącznik 7246641

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stokrotka cudowne wieści
Cudne zdjęcie maleństwa niech rośnie.
Kółeczko, które jest nad nim to ciałko żółte, którym malec się jeszcze odżywia

Co do krzywej, nie wiedziałam że cytryna może zmienić wartość...zawsze pozwalano. Ciekawe.
blaira jest offline Zgłoś do moderatora