Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-01, 00:07   #2279
Layla79
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
dzięki

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Też czekam na milionera dlatego bazy jeszcze nie posiadam. Wyłamałyśmy się Layla.
właśnie i co my zrobimy Asiu bez bazy? ja osobiście zapuszczam rzęsy po co mi baza? phi..

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Tak wzięłam ten biały
Ja bazę mam, nawet już mi się chyba po mału kończy Męża też...no może nie milionera, ale wciąż nad tym pracuje i "męczę" się z nim już 6 lat, a właściwie jutro o godz. 16.45 będzie 6 latek
o 16.45? to dopiero! moim zdaniem 6 latek to cudnie ja z nikim nie wytrzymuję dłużej niż 3 dziwne to, ale prawdziwe

Cytat:
Buahahaha
Edit: Sekta macaczy z fatalnie skamienialym bambusem (od macania rzecz jasna)
Lip, wzywam Cię do porządku jestem wielce zgorszona, a nawet oburzona tonem Twej wypowiedzi, uważam, iż w tak kulturalnym gronie pewne rzeczy nie uchodzą a zatem zakładamy osobny wątek?

Cytat:
Layluś , czy mi się wydaje, czy ona właśnie podrożała na our price: PLN 76.50 (Nett.)
też tak widzę, że podrożała, co robić? Kamisiu, a więc, ja to widzę tak, iż baardzo Ciebie lubimy i wiesz, jest taka fajna maska zs shiseido i normalnie ona nawilża tak jakby, że takie pięęękne będziemy, a zatem KUPISZ NAM?
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora