2008-06-01, 12:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Napisane przez Organzza
u, ja w poniedziałek kupię filtr z rossmanna  zobaczymy co to za cudo 
|
Też tak chyba zrobię, już wczoraj miałam być na takim spontanicznym opalanku a filtra nie było w domku żadnego Na szczęście wyladowaliśmy z TŻ na pizzy- pożarłam połowę dużej z DaGrasso i tak się zapchałam, że nawet dzisiejsze śniadanie nie chciało mi wejść 
Cytat:
Napisane przez Organzza
dziś, w ramach dnia dziecka, zakupiłam lakier z nowej burżujkowej kolekcji  różowy  reszta jakaś taka  nieładna  ale jeszcze obejrzę na spokojnie, dziś nie miałam zbyt wiele czasu żeby im się przyjrzeć
|
Ożeszty, jak możesz, mój malinowy jest bosssski jeszcze mi się ten pastelowy turkus podoba 
Cytat:
Napisane przez emememsik
Krakowianki, była któraś na Władcy Pierścieni na Błoniach? Ja właśnie wróciłam. 
|
Ja byłam, chociaż dopiero od połowy mniej więcej, bo nic nie świadomi z kolegami piwkowaliśmy na wałach A w międzyczasie gdzies jeszcze były sztuczne ognie, ale nei było widać 
Cytat:
Napisane przez pakosta
Mam kiepski nastrój, miałam weekend spedzic radom/wawa a siedze w łodzi, stan koty coraz gorszy (kompletna osowiałość, brak chęci i płacz), liczyłam bardzo na zaproszenie od kolegi na dzisiejszy wieczór... i się przeliczyłam, czuję się samotna i zła.
|
Biedna kocia 
Ja tez miałam kiepski wczoraj- TŻ sobie pojechał na ryby. Na szczęście jego kumple się mną zaopiekowali i skończyło się- jak się skonczyło 
Cytat:
Napisane przez MagJa
Ja na odwyk się nie piszę
Znów mi zeżarło cytaty, nie chce mi się do nich wracać, więc idę lulać. Najwyższa pora 
|
JA też się nie piszę na odwyk, nie potrzebuję bo nie uważam, żebym kupowała za dużo 
Pewnei moje cytaty Ci pożarło 
Cytat:
Napisane przez iceflower
To ja oficjalnie ogłaszam czerwiec miesiącem odwyku. Jak przetrzeźwieję do końca, to napiszę na jakie wyjątki od odwyku mogę sobie pozwolić. 
|
Ice, nam to by się przydał odwyk ale taki prawdziwy alkoholowy Bo z tego co widzę więcej kasy zaczyna przepadać na % niż na kosmetyki 
Ale z drugiej strony moja cera po 5 leszkach jest genialna Nie produkuje tego cholernego sebum, i wystarczy kremik nawilżający BanDi i jest git ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Swoją drogą bardzo polubiłam to mazidełko- jets lekki, bardzo wydajny i pięknie pachnie- prawie tak samo jak Hydrafresh Loreala- mój pierwszy poważny kremik Szkoda tylko, że bez filtra Za to ten matujący ma filtr ale niestety mnie zapycha chyba 
Nadal się zachwycam buteleczką mojej 30 burberry, ale w końcu mamy dzień dziecka, co nie 
Wszystkim Dziewczynkom życzę duuużo zabawy dziś
|
|
|