Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wpływ Księżyca
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-01, 12:52   #11
wefhq
BAN stały

Dot.: Wpływ Księżyca

Dziewczyny!
Nigdy nie czytałam tego ani podobnego artykułu,czasem tylko obiło się o uszy(no bo przecież na odpływy i przypływy ksieżyc ma wpływ. Od paru dobrych lat sama zaczęłam się tym interesować i do tej pory nigdzie tego nie czytając zaobserwowałam wiele ciekawych zjawisk zachodzących pod wpływem księżyca.

Właśnie podczas pełni czujemy sie pełni sił,pobudzeni.Ostatnio jak wracałam od chłopaka stojąc na przystanku kolejny raz zwróciliśmy sobie uwagę na to że chodzi dużo grup ludzi,par. W pełnie lubimy się spotykać z innymi,ciągnie nas do centrum gdzie się dzieje dużo i jest dużo ludzi. Mogę powiedzieć także że w pełnie zdaża mi się obrazić na chłopaka,a potem "płakać bez powodu".
Oczywiście sama świadomość tego jest całkiem zabawna kiedy stoję na mieście patrząc na pobudzonych,czesto uśmiechniętych AKURAT w tym dniu dobrze zgranych ludzi równie często nieświadomych co tak na nich wpływa Pełnia również nie daje mi spać.Co zauważyłam- do ok godz 3.Przewracam się z boku na bok,patrze na godz 1:00 , 2:00, 2:30, 2:50.......śpie

Rozmawiając z moim znajomymi: najczęsciej się zgadzają ale podchodzą raczej sceptycznie. Jak już wyżej zostało napisane to nie jest przecież kwestia wiary,tylko udowodnionych faktów

Moje doświadczenia w obserwacji niestety ograniczyły się głównie do pełni.Zapraszam wszystkich do obserwacji wpływu księżyca na nasze życie i dzielenia sie nimi z nami

Będę obserwowała wątek no i oczywiście teraz przejże stronki z takimi ciekawymi tekstami.
wefhq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując