2017-09-25, 00:16
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Napisane przez merryem
Tak 
Ja wiem 
Z MUR mam dokładnie taką
https://www.ekobieca.pl/product-pol-...wania-C04.html
Nie są to kolory odzwierciedlające tę wibo, ale paletkę z Makeup revolution BARDZO lubię. Bronzer co prawda trochę ciepły (nie pomarańczowy) , ale super wygląda na mojej skórze, używam jako ocieplacz na czoło, policzki i jako cień do powiek. Mam już w nim denko i płaczę a w dodatku ostatnio mi spadła ta paletka i się pokruszyła połowa bronzera 
Rozświetlacz delikatny taki na co dzień. Ma trochę drobinek brokatu , ładny szampańsko-żółty kolor (choć na bardzo jasnej skórze może się odznaczać). Rozśwetlacz z wibo daje większy glow niż MUR, bardziej taflę...tylko ten kolor :/
(ale wiesz...to, że u mnie coś się nie sprawdziło nie znaczy, że u ciebie również  )
Róż to akurat coś al'a toper. Latem używałam na bronzer bardzo ładnie wyglądało.
Poszukaj na Youtube, widziałam u kogoś recenzje tych rozświetlaczy, ale nie pamiętam gdzie 
|
Dzięki, teraz się waham nad tą Kate z Rimmela bo w porównaniu do Wibo jest pojemnościowo sporo większa więc wychodzi taniej
Cytat:
Napisane przez maartini92
Ja chciałam właśnie paletkę z wibo przy jednej z poprzednich promocji, ale to był produkt widmo, więc kupiłam z rimmela i mogę ją polecic, dla mnie jest super, bo nie można sobie nią zrobić krzywdy i plam  ale zdania są podzielone o tej paletce, sporo osób uważa, że jest beznadziejna. Może ja po prostu nie miałam lepszego produktu i dlatego jestem zadowolona?
|
Ja lubię lakiery Wibo tylko te kwadratowe zakrętki bym zmieniła bo mnie doprowadzają do szału. Seria Incredible gel to dla mnie hit. Baza, kolor (jedna warstwa) i top z tej serii i miałam pazurki 2 tygodnie jak nowe a zmyłam ostatecznie po trzech. Zanim zmyłam mocną fuksję maznełam na to jasny fiolecik bo byłam ciekawa jak kryje i przykrył idealnie przy jednej warstwie
|
|
|