2008-06-01, 15:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Nie wiem, czy kogoś zainteresuje puder na lato, ale do mieszanej cery z rozszerzonymi porami polecam do wykończeniówki w ciągu dnia ten:
http://www.strawberrynet.com/makeup....=S&LineId=8225
dawno go coprawda nie używałam, bo trudno go było dostać, ale jest w cenie 60 zł na Tru w dwóch dobrych odcieniach. nie dam głowy, ale wydaje mi się, że 020 jest jasnym beżem z odcieniem różowym, a 030 - jasno-opalonym beżem bez różowości. Ten puder jest na rynku od dość dawna, nie wiem, czy nadal, także za świeżość nie odpowiadam. jest duże prawdopodobieństwo, że będzie rocznik 2006,a może i 2005. Zasadniczym plusem jest to, że czyni pory niewidocznymi. Jeżeli ktoś przygarnie mój dior forever kompakt, który jest w trakcie negocjacji, ja chętnie przerzucę się na shiseido chyba miałam 030. Nie wiem, czy przy mieszanej cerze macie to samo, ale jeżeli w ciągu dnia na podkład nałozę puder prasowany, włazi on w pory i wygląda to okropnie. bylam w szoku, że tym pudrem można maziać i nic takiego nie ma. no nie wiem, co z tym pudrem. nagromadziłam tyle tego towaru, a najgorsze że nie można chodzić z sypańcem w torebce, tylko on jest dobry.
Teraz sobie jednak przypomniałam, że ten puder jednak powinien jeszcze być w sprzedaży, bo niedawno widziałam babkę z taką puderniczką. hm.. moim zdaniem na jakiś dzień dziecka czy coś, to chyba mogę sobie kupić taki puderek, nieprawdaż? 
no i tak, jak zwykle dwie strony nt jakiegoś pudru, kto to widział? muszę iść na jakąś psychoterapię
|
|
|