Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-25, 12:48   #182
februar
jestem kotem

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się z nami doczekały :) cz.XIX

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Opowiedz gdzie byliście i jak wrażenia
Wrażenia super, było przepięknie byliśmy w okolicy Heraklionu, tam zwiedziliśmy Knossos, Mapie, Agios Nikolaos, plażę z gajem palmowym Vai. Na dwa dni pojechaliśmy na zachód, byliśmy w Chanii, na Balos - absolutnie przepięknie, na wyspie Gramvousa, na rozowej plaży Elafonissi to z takich najważniejszych. Szkoda że tylko tydzień bo żeby zobaczyć całą wyspę to myślę że trzeba że 2-3. Pogoda też była super, słoneczko ale nie było męczącego upału po 38 stopni.
A jakie pyszne jedzenie, o matko. Zjadłam przez ten tydzień chyba z 5 kilo sera feta polecam Kretę na wakacje bardzo

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez revolutionary Pokaż wiadomość
Ja mam podobnie a mam dopiero 23 lata ale ja myślę ze to też kwestia tego że teraz juz nie ma takiego błogiego życia jak w wieku np 18, jest praca, obowiązki, stres. Stąd też człowiek przemęczony i zamiast imprezować wolałby się wyspać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U mnie to zdecydowanie kwestia starości Na studiach były zajęcia, praca, nauka, imprezy a jeszcze się miało mnóstwo siły na sport, spontaniczne wycieczki i balety do 6 rano gdzie te czasy że się imprezowalo do 4, na 6 szło do pracy a popołudniu jeszcze na zajecia... Teraz to imprezę do rana muszę odsypiać cały następny dzień;D