2017-09-25, 17:03
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;77442551]Od chodzenia nogi mi sie ladne zrobily i brzuch, a ręce nie ruszyly, bo chodzac ich z reguly nie uzywam. Idąc do pracy nie bede robila wymachow, bo ludzie na ulicy pomysla, ze jestem nie halo .
Co u reszty dziewczyn? Halo, piszemy, nie spimy  [/QUOTE]
Ładnie!
A jakbyś chodząc na zwykłe spacery chodziła z kijkami?
Ja dziś miałam wyjść biegać. Rozgrzewke zrobiłam, ale jak wyszłam to akurat zaczęło padać. Więc nawrotka, zrobiłam 30 minut dywanówki, by zagłuszyć betaalninę i popołudniu poszłam na spacer - 8 km.
I dziś jednak też nie trzymam diety. Mój TŻ w ramach przeprosin przyniósł pączki... i jak tu go nie kochać... 
Zapisz
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Hej
W ten weekend kupiliśmy akwarium i urządzaliśmy, strasznie mi się rybki podobają, kotu tez 
|
A ja ostatnio mysłałam by mojemu kotu dać do towarzystwa ptaszka papugę jakąś ale stwierdziłam, że raz, kotu nie ufam, dwa, papuga miałaby za dużo stresu 
Zapisz
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
Hej
Ogólnie z jedzeniem średnio mi idzie , ciągle za dużo węgli albo tłuszczy a białka za mało 
|
Jak tłuszczy za dużo to akurat nie jest złe naprawdę, wiem co mówię ważne tylko by to były zdrowe tłuszcze 
Zapisz
---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Farisss
Hej,
można dołączyć ? 
|
Hej, witaj
co u Ciebie słychać? z czym chcesz z nami walczyć? 
Zapisz
|