2008-06-01, 18:07
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brak dziewictwa.
Wazoniku chodzisz po watkach o 1 razie i napawasz sie zepsuciem,taki fetysz??
Ciekawa jestem czy Twoje zycie sexualne jest udane i mysle,ze ta kwestia jest oprocz tego o czym napisal Carlos zasadnicza .Wlasciwie to trudno mi sobie je wyobrazic jak czytam ten watek,cos takiego nei moze nie zostawiac sladu w sferze intymnej,w osiaganiu podniecania ,pozadaniu drugiej osoby itd itp
A co do postawy dziewczyny Carlosa o dziwo odebralam ja zupelnie inaczej niz Ty,pomyslalam,ze on jest dla niej kims wyjatkowym,tym najwazniejszym kogo spotkala i stad ta zmiana.Chce zeby z nim bylo inaczej,lepiej.(wziawszy pod uwage te nieudane poprzednie zwiazki-byc moze w tym bujnym zyciu erot.upatruje przyczyn niepowodzen-moze mylnie-moze nie-ku twojej uciesze)
Aha jeszcze zapomnialam odniesc sie do tego zarzutu o seksistowskie podejscie
a co powiesz na to
Cytat:
Przepraszam bardzo skróciłem (ale utracony tekst już nie do otworzenia).
Więc nie dziw się że mnie ciężej jest zaakceptować przeszłość partnerki niż kobiecie przeszłość partnera. Dla faceta z reguły to jest „takie tam”, a dla kobiety wielkie przeżycie i już- tu naprawdę chyba nie ma o czym mówić (i nie mówię o patologiach).
|
Zauwazam tez u Ciebie totalny brak pokory,co b.mi sie u ludzi nie podoba 
ps Aha i jeszcze 24 lata to nie jest sędziwy wiek,zeby pozwalal on na wyzywanie innych od gówniar i uprawnial do odbierania mlodszym ludziom prawa do wlasnych decyzji,osądów,ba logicznego myslenia i to jeszcze z taka ironia z zgorzknieiem,a przeciez sam tak naprawde jeszcze niewiele masz na koncie-jesli chodzi o doswiadczenia zyciowe,pewnie w porownaniu z Twoimi rowiesnikami.
Ja z tej samej pozycji,w ktorej Ty siebie stawiasz moglabym spojrzec na Ciebie ,Twoje jak Ci sie wydaje swiadome dojrzale decyzje,opinie o wszytskim i na kazdy temat.Ale jestem daleka od tego,wlasciwie to staram sie haha powstrzymac widzac ile stron wałkowane jest jedno i to samo bez echa.
To nie jest z mojej strony nawet próba polemiki,glosno mysle.Argumenty i tak beda z innej galaktyki i innego strumienia świadomosci ,ktorego nie skumam
Czas edycji: 2008-06-01 o 18:37
|
|
|