2017-09-25, 21:20
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Stylowa-i jak kanie? Takie smaka mi zrobiłaś że cały wieczór o nich myślałam i nadal myślę Nie mam gdzie dorwać, jeszcze kilka lat temu w poprzednim mieszkaniu stał co lato/jesień taki staruszek z kaniami i obkupowalam się u niego regularnie ale nie ma go już dobrych kilka lat.A szkoda.
Cisza tu dziś.U mnie jako tako-głowa mnie nawala co chwilę ,miałam się drzemnąć po południu ale chyba u góry miałam albo przeprowadzkę albo wymiankę mebli bo straszny huk był przez kilka godzin.No i nie pospałam.Może i dobrze, dziś pewnie szybciej odpadnę.
Żarciowo względnie ładnie.Rano na śniadanie bułka mamina jeszcze z serem białym i warzywami +malutki kawałek tarty na spodzie z kaszy gryczanej,bez jaj, cukru i mąki- słodzonej daktylami i bananami z borówkami -przyjaciel upiekł wczoraj i mi dziś przyniósł na spróbowanie-całkiem ok ,ale lepsza byłaby na wytrawnie-może niebawem zrobię.Potem koktajl owocowy, na obiad makaron shirataki z cukinią,marchewką, czosnkiem i fetą.A na kolację wieśniak z otrębami i pomidorem.Teraz popijam wodę z cytryną i miętą i rozważam czy brać tabsa od bólu głowy czy nie.A jak u Was z menu?
Zdrówka dla wszystkich przeziębionych
|
|
|