Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-25, 20:50   #1572
Eunice9
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
Dla mnie zbieranie grzybów to kompletna abstrakcja, bo nigdy nie zbierałam, wiec się na nich nie znam. Nazbieralabym trujących i nawet nie wiedziałabym kogo się zapytać czy są Ok [emoji2]
Dla mnie też, zbierałam kiedyś jak byłam mała z rodzicami, ale się wkurzałam bo w ogóle ich nie widziałam Mój tata zapalony grzybiarz, zawsze przynosił grzyby do domu, np. uwielbiałam kanie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
W tym roku bardzo się zaniedbałam, przytyłam ostatnimi czasy, nie ćwiczyłam regularnie. Porażka. Dziś w końcu się ruszyłam i pierwszy trening za mną
Ja powinnam poćwiczyć, ale nie mam mocy. Czekam na multisporta póki co W ogóle masakra, że mam tak mało siły na wszystko, łażę jak zombie mimo kładzenia się wcześnie, wstawania ok. 7 więc bez tragedii. Po pracy już nie mam siły na nic, nawet żeby posprzątać, czas ucieka mi między palcami. Jak słyszę w pracy że koleś starszy ode mnie biega maratony, pływa, jeździ rowerem, do tego należy do iluś tam organizacji, ma rodzinę i przychodzi do pracy przed 7 i na dodatek jest dobry w tym co robi, to

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Z Hectorem już lepiej
To dobrze

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Szczerze? Z chęcią się zamienię
Aż tak źle? Biedne wy obie... Rosario, może to nie brzmi tak tragicznie ale wiem jak to jest, na twoim miejscu to był siedziała i ryczała, czasami są takie dni że jak wszystko się wali to już byle głupota potrafi wyglądać na tragedię. Głowa do góry, jutro będzie lepiej