2008-06-01, 20:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez anciaahk
A co mogłybyście polecić z obencej oferty truskawy jako podkład na lato? Czytałam dobre opinie o podkładach biothermu - niestety nie ma ich aktualnie, myślałam o supermoisture cliniqua, to niestety jest tylko jasny kolor. Teraz padło może na clarins (true radiance - light reflecting oil-free)? Szukam czegoś lekkiego, ale jednocześnie trwałego, aby mógł utrzymać się na twarzy 10 godzin w klimatyzacji (są takie  ?). I żeby nie wchodził w pory i bardzo delikatnie krył. Dobre opinie czytałam też o shiseido, ale w większości chyba jednak są to gęste, kryjące podkłady?
|
tak, shiseido ma gęste i kryjące.
ja ze swojej strony polecam niezmiennie CC HR, kolor 21 lub 23, ale ten musisz sprawdzić, nie wszystkim odpowiada kolorystyka HR. jest to podkład nawilżający, kryje delikatnie, cera musi być niemalże nieskazitelna, ew. na drobne zmiany - korektor. z początku jest bardzo rzadki, potem nieco gęstnieje, jak wszystkie. daje efekt zdrowej, nawilżonej buzi, na mocno przetłuszczającej się cerze mógłby spłynąć. krycie jest średnie, nie jest ani bardzo lekkie, ani bardzo mocne. na lato - w sam raz. biotherm mam aquaradiance - potwierdzam, że bardzo dobry podkład, idealny na idealiście, ale niedostępny.
|
|
|