2017-09-25, 23:47
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Moje dziecię dziś o 20 po kąpieli znów zjadło 210ml mojego mleka z butelki no szok normalnie, później ani myślała spać gugała śmiała się wierzgala nóżkami po czym o 22 znów domagała się jedzenia, no więc cycuś już w łóżku do spania, myślałam że zaśnie w moment a walczyłam z nią do teraz. A w dzień miała tylko dwie pół godzinne drzemki w samochodzie. Ona śpi mniej od starszaka on chrapie od 20.30 i pośpi pewnie do 7 jak zwykle i obowiązkowo jeszcze drzemka dwugodzinna w dzień. Skąd ona bierze siły
Kurcze też obawiam się że mamy za cienkie ubranko do chrztu, mamy body na długi rękaw z kołnierzykiem do tego sukienusia na ramionka koronkowa i na to płaszczyk ale cieniutki nie ocieplany, czapa że sweterkowego materiału ale z drobnymi dziurami. Dostałam od bratowej męża gruby sweterek po ich córci z chrzcin hehe dziewczynka ma już 14 lat Najwyżej jak będzie bardzo zimno narzucę go na wierzch, nawet pasuje bo też jest w kolorze ecru abo już zmienił kolor od lezenia
Jutro mamy usg bioderek , dopiero pierwsze bo u nas niestety tyle się czeka na wizytę u ortopedy a później rehabilitacja, Maja bardzo dobrze współpracuje z panią, nawet poprosiła mnie czy mogłaby nagrywać jej filmiki bo robi wykłady dla studentów i Maja idealnie wszystko prezentuje
|
|
|