Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaromaniaczki
Wątek: Zaromaniaczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-26, 08:11   #791
honesty1983
Zadomowienie

Dot.: Zaromaniaczki

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Mam najbardziej hardcoreowy wrzesień od kiedy zaczęłam pracować mam tyle roboty, że zapomniałam o dwóch wyprzedażowych zwrotach. Mistrz :/

Czy któraś z Was widziała jakieś fajne topy wykończone koronką pod swetrzyska z głębokim dekoltem?

Też takiego szukam, więc jakbyś znalazła to daj znać.

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Ja oddaje te buty na 1000%, są strasznie sztywne i niewygodne. Jak kamień! Nadawałyby się do jazdy na desce snowboardowej gdyby dodać im wiązania

Ładne, dzięki Będę pamiętać o tej marce. Wydaje mi się, że to nie te, te mają bardziej okrągłe wycięcie

Mierzyłam dziś balonowy M-ke (rożowy) i S-kę (ceglany) i w M-ce pływałam a S-ka jest właśnie taka fajna oversize... Bardzo mi się spodobało jak leży. Popatrzę jutro za dnia na te kolory, ale chyba będę polować na różową S-kę.. (widzę, że teraz nie ma zadnego rozmiaru.. ten wątek czyni magię ).

Spodobał mi się ten sweter, nawet fajnie leżał i jest dosyć nietypowy https://www.zara.com/pl/pl/kobieta/s...8p4838050.html, ale mierzyłam różową S-kę a wolałabym ecru... więc też muszę poczekać na łaskę Zary aż dorzucą

Mierzyłam też ten różowy sweter Kdjfn (boyfriend oversize?) i jeśli kolor za dnia będzie "moim różem", może zostawię - jest bardzo przyjemny w dotyku, taki zwyklak.. zastanowię się nad nim, jeśli kolor jest ładny.

Mierzylam też S-kę tego swetra https://www.zara.com/pl/pl/kobieta/s...0p4823105.html i wypada na mnie jakiś duży.. nie leży za dobrze. Nie wiem, dziwne, może taki egzemplarz dostałam? Może spróbuję z szarą S-ką, bo ta czerwień wydaje się (w sztucznym świetle) jakaś pomidorowa.. nie do końca mój odcień.

Widziałam ten sweterek na IG i bardzo fajny .
honesty1983 jest offline Zgłoś do moderatora