2017-09-26, 08:05
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ponowne starania po t. Zaczynamy
Cytat:
Napisane przez Smutek88
Jak tak czytam te obydwa fora to mam wrażenie ze wszytskim do około się udaje szybko zajść w ciaze a mi nie  do tego w rodzinie znów kolejnej wieści kolejne dwie ciaze... chyba zaczyna juz psychicznie złe ze mna być kolejna i kolejna porażka ....  od T minęło prawie 8 miesięcy .. było już ze mna lepiej a teraz w ostatnim czasie jest coraz gorzej .. wszyscy dookoła mówią nie myśl o tym daj sobie czas a to tylko łatwo wszystko się mówi ;(
|
Smutek jesteś bardzo silna kobietą, u mnie to dopiero drugi cykl a już się strasznie załamuje 😞 staram się nie nakręcać ale mimo wszystko mam ogromną nadzieję że się udało, boję się tego rozczarowania a wszystkie objawy wskazują na okres 😖 do okresu jeszcze 3dni, chciałabym żeby przyszedł wcześniej to przynajmniej nie robiłabym sobie złudnej nadzieji 😕 boję się że teraz wogolne nie będziemy mogli mieć dzieci 😥
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Nina2809
O to sporo  ale ważne, że się udało  wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzieciątka  dziewczyny ostatnio wam pisałam, że sobie wkręcam objawy ciążowe, ale powiedzcie same...od kilku dni chce mi się ciągle spać i 2 razy mi się zdarzyło, że ciągnęło mnie na wymioty, dziś nawet zwróciłam trochę obiadu i ciągle jestem głodna. Czy to mogą być jakieś pierwsze objawy ? Do miesiączki jeszcze parę dni i już sama nie wiem
|
Pamiętam że lekarz mówił mi że pierwszym z objawów jest właśnie ciągła ochota na sen. Może to jest właśnie ten szczęśliwy miesiąc
|
|
|