Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po roku związku nie wie, czym się interesuję?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-26, 14:50   #5
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93
Konto usunięte

Dot.: Po roku związku nie wie, czym się interesuję?

Cytat:
Napisane przez Do_ Pokaż wiadomość
Hej

Krótko: poznaliśmy się rok temu na zagranicznej wyprawie, którą sama organizowałam. Po dwóch miesiącach zostaliśmy parą. Cała nasza znajomość opiera się o podróże, dużo jeździliśmy, zwiedzaliśmy. I wczoraj przez telefon dowiedziałam się, że mój chłopak chce pisać bloga o podróżach - konkretnie o historii miejsc jakie odwiedzaliśmy, legendach itd. I był bardzo zaskoczony (!), że ja też, że też mnie to interesuje, mimo, iż przez cały rok naszej znajomości/związku wielokrotnie podkreślałam, że chce to robić i najbardziej w podróżach kręci mnie historia danych miejsc. Zawsze szczegółowo wszystko zwiedzałam, sprawdzałam daty itd. Był obok mnie, widział... a dziś jest zaskoczony.

Wiem, że mężczyzna czasami jest nieuważny i trzeba coś powtórzyć, ale czy to nie jest już przegięcie? Jak to możliwe, że on nie wie takiej elementarnej rzeczy? Jestem dosyć czepliwą osobą, staram się nad tym pracować, dlatego wczoraj jedynie wyraziłam zdziwienie... napisałam tutaj, bo chcę poznać opinie kogoś obiektywnego, czy mam podstawę do bycia rozczarowaną i złą?
A w innych sytuacjach nie zauważyłaś, że Cię nie słucha?

Mi by było przykro, taka głupotka, ale zwykle takie rzeczy łączą się w jakąś całość...
4e89258bace7037c96b059285119fe847ddc4e93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując