Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-09-27, 07:49   #4494
xzora
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
34/36

A bluzki do karmienia z HM któraś ma?

Nie mam pomysłu na ubranko na chrzest. Nie podobają mi się te garniturki...
Ja mam topy na ramiączkach do karmienia. Fajne sa. Odpinając sie tak jak staniki do karmienia.

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
A do mnie fryzjerka przyjeżdża 4.10 odezwała sie do mnie prawie po 3 miesiacach bo przeoczyła mojego sms. W końcu zaczne wyglądać jak człowiek bo rok nie scinałam wlosów i mam takie długie a teraz wylatują mi tonami.
No ja tez mam za długie włosy. Do fryzjera umówiłam sie dzien po tobie. Mi poki co jeszcze nie wypadają. Kciuki za usg!

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Tez oglądałam diagnozę

U ortopedy wszystko ok na rehabilitacji tez ok pani mowi ze Maja bardzo ladnie uklda raczki w pozycji na brzuszku podobno jak conajmiej 3 miesieczne niemowle

U nas dzis piekna pogoda, odebralismy Miska wczesniej z prxedszkola i pojechslismy z mezem na taki wielki plsc zabaw 20 km od naszego miasta. Misiek zabawiony zapomial gdzie sie robi kupe i zwalił w majty, z trudem opanowalam wymioty gdy przebieralam go w pseudo kibelku nie dosc ze on obsrany to jeszcse tam śmierdzialo jak cholera

Potem Maja glodna wiec karmimy sie na ławeczce a tu co... kupa idzie i to jaka po plecy, musiałam ja cała przebierać na dworzu w tej gondoli bo wszystko załatwiła a to byla juz trzecia kupa tego dnia. Wogole stwierdzam ze ten debridat to cudo, Maja robi 3-4 kupy dziennie i to bez wiekszego wysiłku, nie pręży sie i brzuszek tez juz praktycznie nie dokucza

A poźniej podzliśmy na gofry i zjadłam ogromną porcję z owocami i bitą śmietaną a brzuch nie znika, mąż sie śmieje że coś długo obkurcza się ta macica

Maja zasnęła dziś szybko bo o 21.30 chyba dużo świeżego powietrza tak na nią wpłynęło, ciekawe o któtej bedzie pierwsza pobudka, standardowo o 3 czy wczesniej

Super, ze u ortopedy wszystko ok. Niezła akcja z kupami!
Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
U nas 2 kp 2.30 i 6

Ja karmie na leżąco, mała ciumka a ja sobie przysypiam ale Maja śpi z nami

Idziemy z Mają dzisiaj na shoping wkoncu dostalam pierwszy macierzynski z wyrownaniem, mojawia firma sie opierniczała ze złożeniem papierow do zusu i byłam 2 miesiące bez wypłaty

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Taedio taki trochę dziwny ten film ale oglądam z nudów przy wieczornym kp

Tez tak karmie. Dzisiaj obudziłam sie jak juz robiło sie jasno i teraz o 8.40. Super, ze w koncu masz macierzyński.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xzora jest offline Zgłoś do moderatora