Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar IV
Wątek: Scent Bar IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-02, 12:06   #451
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie
Dot.: Scent Bar IV

Widzę, że temat zszedł na moją kolejną pasję - herbaty

Mam pół szafki kuchennej - torebkowe, fusiaste, czarne, zielone, białe, owocowe, smakowe i nie Ekspres mam, ale jakoś herbaty w nim nie robię, za to TŻ przywiózł mi z pobytu w Londynie (acz u nas też takie są ) dzbanuszek do zaparzania herbaty i wielką filiżankę do niego. Niewątpliwym plusem jest to, że fusy opadają sobie na dno, więc nie ma problemu, a dzbanuszek znacznie dłużej utrzymuje ciepło herbaty

TŻ się czasem śmieje, bo jak jesteśmy gdzieś zagranicą, to ja szukam najpierw 2 rzeczy - kartek z nocnymi widokami i herbat, jakich u nas nie ma - czegoś nietypowego

Co do Naszej-Klasy - Zuzia mi właśnie przypomniała, że miałam Wam to napisać. Może część z Was wie, ale może część nie, że NK w ub. tygodniu wprowadziła możliwość wysłania każdego zdjęcia z dowolnego profilu wszystkim na komórkę (kosztuje to tylko 2 zł). "Obronić" swoje zdjęcia można tylko poprzez zaznaczenie odpowiedniej opcji w profilu (na dole jest zdanie "nie pozwalaj na wysyłkę moich zdjęć na komórki", albo jakoś tak). Mówiąc szczerze, uważam, że to nie fair, bo nie powinno być domyślnej zgody (ludzie wrzucają różne zdjęcia w galerie), no ale nk uznało inaczej.
Informacja o tym jest widoczna po zalogowaniu, tylko np. ja się loguję od razu do skrzynki, więc tego w ogóle nie widziałam - dowiedziałam się przypadkowo z zaprzyjaźnionego bloga...