2008-06-02, 16:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
Napisane przez dorinka30
L_V czyli jak w moim przypadku doradzasz ? Jeśli buty znajdę złote to torebkę czerwoną, chyba tak byłoby najlepiej ?
AAAA już widzę odpowiedź ....
dzięki, właśnie zobaczę jak będzie z ozdobami, ja marzę tylko o kolczykach bo uwielbiam ...ale jak dobiore całość wtedy zdecyzduję konkretnie o torebce....
|
Pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie . Ja bym wziąła jakiś blady kolorek, może jakiś cielisty albo kremowy beż (no, wiecie co mam na myśli), może z jakimś delikatnym złotym dodatkiem, np. haftem. Tak to widzę.
I to był jedyny post jaki przeczytałam 
Zaliczyłam preformance . Mam 4.5 (chciałabym 5, ale nie mam czasu poprawiać). Jestem optymistką dzisiaj.
Edit.
Ja mam rewelacyjną torbę (tzn. moim zdaniem, Wam się pewnie by nie spodobała) po mamie (mama jej nie nosiła w ogóle, znalazłam ją na strychu). Mniej więcej z czasu stanu wojennego lub coś koło tego, taka z przyklejonymi jakby koralikami, kiedyś to było chyba popularne. Torba jest granatowa w gołąbki i jakieś tam wzorki (czarne, miałe, czerwone, niebieskie i pistacjowe) i jest kiczowata, ale w tym jest właśnie jej urok . Uwielbiam ją innym też się podoba (tj. ludziom ze szkoły). Noszę ją do czarnych butów, najczęściej gdy mam granatowe dodatki albo spodnie.
|
|
|