2008-06-02, 17:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
Papryczko, co do główki.
wiem jaki masz problem, bo moja córeczka nie dość,że główkę miała non stop na prawo, to cała leciała na prawo- taka była zgięta i nawet głowy nie chciała prostować. Walczyłam podkładając piłkę i co tylko, kładłam na boczek ale jej mocno nie pasowało. Teraz Agatka skończyła 8 tygodni, przez ten czas zdążył jej się prawy policzek mocno powiększyć bo pucol z niej, a że stale na prawo była to jej się tam "nalało". Teraz jest lepiej o niebo!!! już zaczyna spoglądać na lewo i co najważniejsze śpi na lewym boku. Kładę ją tak non stop, bo jak się zacznie przekręcać będzie większy problem. Wiesz co nam pomogło???
Układanie na brzuszku. Bardzo to lubi i dalej głowę ma na prawą stronę, ale ponieważ odwrotnie leży to śpi na lewym policzku ))
Skierowanie na rehabilitację mamy, ale mam nadzieję, że to juz będą tylko konsultacje i powiedzą, ze wszystko idzie w dobrym kierunku i dadzą tylko jakieś zalecenia do dalszego postępowanie w domu.
Trzymam za Was kciuki, wiem jakie to ważne!!!!
Jeśli chodzi o ulewanie- ja ten Nutriton dałam raz i NIGDY WIĘCEJ!!!!!! już o tym pisałam, kupę mała męczyła cały dzień przez tą papkę. Dalej mi ulewa, ale karmię ją często- ile chce- czasem mam dosyć bo co godzinę woła cyca. Ładnie mi przybiera na wzdze więc na razie się tym nie martwię. Powodzenia!!
|
|
|