Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-02, 22:18   #2685
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Nocka za nami koszmarna, Mati płakał/krzyczał chyba z 6 razy, więc wylądował i tak u nas w łóżku. Ale nie mam pojęcia co mu było... Wyginał się cały i krzyczał. Wiercił się też strasznie jak już zasnął .
Śniło mu się coś złego?? Wyściskaj go od nas

Cytat:
Napisane przez olunek Pokaż wiadomość
no i powiedziala ze przyczyna moze tkwic w zmianie niani to ze jest mala ne znaczy ze nie reaguje na zmiany wrecz przeciwnie. pozdrawiam i dla werki

acha i olej rycynowy nie ! sprawia bol straszny w jelitach
Oczywiście, że zmiana niani to dla dziecka szok!

Cytat:
Napisane przez minisia Pokaż wiadomość
Tzn roczek robimy 14-go, bo to akurat sobota, ale 15-go będzie właśnie tata z Iwoną, a 16-go wraca z wakacji chrzestna Hani z rodziną, więc będzą w sumie 3 imprezy roczkowe
Ja też robię roczek 14/06 . Ale ja robię jedną imprezę a w niedziele "poprawiny"

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;7752709]A Maks wczoraj zrobił nam fajna niespodziankę na DD, ani razu nie czworakował, co chwilkę wstawał i na dwóch, jak upadł znów dzielnie wstawał i zapylał dalej. Już na ogródku umie przejść jakieś 10-12 metrów jednorazowo, bez upadku. mimo nierówności terenu.[/quote]

Brawo do Maksa!! No to teraz dopiero będziesz miała biegane . Z pewnością nie przytyjesz

Aaaaaaaaaaaa i kawki to będziesz pewnie zimne dopijała

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
No ale... wcoraj wieczorem dzwoniłam po lekarza dla Olivci, miała 40 stopni, katar to już ma od kilku dni... ale okazało się, że wszystko ok, jest tylko przeziębiona, tak więc bez żadnych lekarstw, dzisiaj tylko miał być mocz do badania i psińco... dziewczyny help, jak "łapie się" mocz do tycho cholernych woreczków Olivka jakoś krzywo chyba sika bo pampers mokry a woreczek suchy , jutro robimy podjeście nr 3. No i jeszcze jedne bad news, nie możemy Olivci zabierać na wesele , lekarz powiedział, że to będzie dla niej zbyt męczące (600 km w jedną stronę) no i jeszcze nie wiemy co zrobimy, chyba pojedziemy sami a Olivka zostanie z ciocią. No ale to będzie jej roczek
minisiu mi niestety nie paują te terminy, 7-go jedziemy na wesele, a 28-będziemy już daaleko na urlopie .

No i dzisiaj wróciła nasza stara niania , która tak tuliła małą, że aż się popłakała ze szczęścia. A Olivka, super, najpierw odpychała ją i nie dała się dotknąć, ale po pół godz. wyciągnęła do niej rączki i skończyło się na tym, że jak o 15 wróciłam z pracy a niania szła do domu to Olivka za nią płakała. Generalnie była bardzo grzeczna i niania jest zachwycona, my też więc wszystko wróciło do normy
Ja już łapałam Ali moczyk w woreczek i robiłam to w ten sposób, że wycierałam ręcznikiem pupkę, żeby nie było kremu ani nic tłustego i przyklejałam woreczek dokładnie na około cewki moczowej. Niania leżała z Alą na łóżku i poiła ją jej ulubioną herbatką

No i nareszcie jest superniania

Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
tamtaradam MATI RACZKUJE !!!!!

Dziewczyny, Mati raczkuje , na razie powoli , ale ciągle skrada się oczywiście tam, gdzie kable . Jestem dumna z mojego małego zucha .
Normalnie weź te kolanka wycałuj od nas, te na których raczkuje i uważaj, bo teraz jak pójdzie na nogi to ani się obejrzysz

Cytat:
Napisane przez Patrilla Pokaż wiadomość
Pola tak wczoraj ryczała w niebo glosy ze dzis ma chrypkę pewnie dodatkowo od tego upału i zmian temperatur kurka żeby zapalenia krtanie z tego nie było
Piękne fotki
Juleczko Mati jest wielki
ja siedzę i pracuję mam dość ...

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora