2017-09-29, 22:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Cytat:
Napisane przez emeczka
Kimitri nie nadrobisz tych zaległości [emoji16] ostatnio zauważyłem, że 1 dzień przerwy oznacza dłuuuugie nadrabianie 
|
własnie skończyłam nadrabianie :P dwa dni mi zajęło ale nie żałuję 
Cytat:
Napisane przez Majka1503
Hej dziewczyny 
Podczytuję Was od dłuższego czasu i nieśmiało witam w wątku 
|
witam 
Cytat:
Napisane przez fiolek7317
Ja sie zastanawiam czy za wczesnie nie nakupowalam tych ciuszkow, tyle mamy, a wy pedzicie juz z wanienkami i wozkami! [emoji846] Ja z takimi duzymi gabarytowo rzeczami, a w sumie z reszta drobnych czekam jak juz bede po remoncie i z dodatkowa szafka, bo nie mam gdzie to wszystko trzymac.
|
ja w sumie kupiłam 6 bodziaków i sweterek i na arzie nie kupuje nic więcej - za to rozpoczęłam porządny research ws. wyprawki ogólnie pojętej 
ciuszki to dostane po synku szwagierki więc raczej nic kupowac nie bede (oprócz typowo zimowych kombinezonków spiworkow itp.
z wiekszymi rzeczami - rozeznanie robie, pewnie wybiore wstepnie ale kupimy jak juz odmalujemy pokoje w mieskznaiu (co mam nadzieje M. zrobi w pazdzierniku ;p)
Cytat:
Napisane przez Barb83
dzięki dziewczyny za życzenia dla córci.Przekażę jej 
|
sto lat dla córeczki 
ja ważyłam się dwa dni temu i mam 3,5 kg na plusie... jakos mocno skoczyło w ciągu ostatnich 3 tygodni...
naczytałam się nawiązałam do czego jeszcze był sens (w sensie że temat się nie przedawnił) i nie wiem co więcej napisac ;p
dobranoc
|
|