Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W jaki sposób oznajmić rodzinie o swojej internetowej przyjaźni z zamiarem spotkania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-30, 00:11   #3
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: W jaki sposób oznajmić rodzinie o swojej internetowej przyjaźni z zamiarem spot

Wybacz, jeśli piszę zbyt ostro, ale na miejscu twoich rodziców też bym się martwiła gdyby moje dziecko które całe dnie spędza w domu, z nikim się nie widuje, boi wyjść do sklepu i jest "bardzo niezaradne" nagle chciało jechać 400km żeby spotkać się z facetem z internetu. Obawy w takiej sytuacji są naturalne.

Wiem że masz 21 lat i jesteś dorosłą kobietą, ale twój wpis na to nie wskazuje - z tego, co piszesz, jesteś niezbyt samodzielna. Dlaczego musisz jechać aż tak daleko żeby się z nim zobaczyć? Nie możecie się spotkać gdzieś w połowie drogi albo bliżej ciebie? Dziwne jest to trochę.

I z innej beczki, czy zastanowiłaś się jak poprawić swoją sytuację jeśli chodzi o lęki, niezaradność? Bo gdybyś miała pracę, swoje życie, znajomych, twoje życie wyglądałoby inaczej - a i stosunki z rodzicami nabrałyby lepszego wymiaru.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując