Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tradycyjny model rodziny we współczesnym społeczeństwie-dyskusja.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-09-30, 12:01   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Tradycyjny model rodziny we współczesnym społeczeństwie-dyskusja.

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;77586066]Witam Serdecznie .

Otóż ot pewnego czasu zastanawiam się czy są na wizażu osoby które preferują tradycyjny model rodzinny w którym to kobieta głównie zajmuje się wychowaniem dzieci ,obowiązkami domowymi a mężczyzna zarabia na rodzinę i stara się zapewnić jej jak najlepszy byt. Interesuje mnie przede wszystkim na co koniecznie trzeba zwracać uwagę w przypadku gdy kobieta decyduje się na macierzyństwo ,a potem na urlop macierzyński ,co jest najistotniejsze w przypadku czasowej bądź nawet dłuższej rezygnacje z życia zawodowego ,jakie negatywne czy też pozytywne skutki takiego działania wiedziecie w swoim życiu ?

Przyznam się że ja mam jeszcze to wszystko przed sobą . I ciekawa jest doświadczeń innych kobiet w tym aspekcie. Dziękuje za wszelkie odpowiedź.[/QUOTE]

Ale to w końcu chodzi Ci o tradycyjny model (kobieta nie pracuje zawodowo, jej praca polega na zajmowaniu się domem i dziećmi, a mężczyzna zajmuje się pozyskiwaniem środków na to - pracą zawodową), czy frajerski pt. kobieta pracuje zawodowo plus jeszcze głównie na jej głowie jest dom i dzieci. Wyjaśnijmy to na starcie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując