Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-01, 10:43   #2207
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Dziś już niedziela. Mam nadzieję że jutro już pójdę na ostatnią operację i będzie już spokój.
Odliczam dni aż z gipsem usiądę na tarasie i będę się cieszyć świeżym powietrzem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hej Kolejna operacja? A ja myślałam, że Ty już tylko się kurujesz. Trzymaj się.
Przeczytałaś może mojego posta parę stron wcześniej?

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Z tego powodu nie mogłabym mieć faceta, który jest maniakiem piłkarskim Żyłam pod jednym dachem z takimi i przez to nie cierpię teraz tego sportu

Chciałam jechaç na giełdę, ale pada

Olja, jak to tak inne wesela lubisz Na pewno twoje było najlepsze

Hej
Też nienawidzę tego maniactwa piłkarskiego i jak dobrze, że tż tego nie lubi. Zresztą jak "szukałam" faceta to nie mógł palić, za dużo pić i najlepiej żeby za bardzo się nie interesował nożną. U mnie znowu tata jest kibicem. Dzisiaj jedzie na mecz

Hej Czuję się jak kupa. Boli mnie głowa z zatok, uszy, kaszlę, dalej jestem zatkana do tego rano przyszła @ I mam rozkminy co z jutrem w pracy, bo nie widzi mi się wypluwanie flegmy przy klientach. Może na żądanie wziąć i pójść do lekarza
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora