Dot.: Wrzesień zawitał, jesieni czas, a do ołtarza jeszcze dużo nas! cz. 55
Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_
Dzień dobry [emoji6]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------
Dziś już niedziela. Mam nadzieję że jutro już pójdę na ostatnią operację i będzie już spokój.
Odliczam dni aż z gipsem usiądę na tarasie i będę się cieszyć świeżym powietrzem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Hej Kolejna operacja? A ja myślałam, że Ty już tylko się kurujesz. Trzymaj się.
Przeczytałaś może mojego posta parę stron wcześniej?
Cytat:
Napisane przez Laura Rose
Z tego powodu nie mogłabym mieć faceta, który jest maniakiem piłkarskim  Żyłam pod jednym dachem z takimi i przez to nie cierpię teraz tego sportu
Chciałam jechaç na giełdę, ale pada
Olja, jak to tak inne wesela lubisz  Na pewno twoje było najlepsze
Hej
|
Też nienawidzę tego maniactwa piłkarskiego i jak dobrze, że tż tego nie lubi. Zresztą jak "szukałam" faceta to nie mógł palić, za dużo pić i najlepiej żeby za bardzo się nie interesował nożną. U mnie znowu tata jest kibicem. Dzisiaj jedzie na mecz 
Hej Czuję się jak kupa. Boli mnie głowa z zatok, uszy, kaszlę, dalej jestem zatkana do tego rano przyszła @ I mam rozkminy co z jutrem w pracy, bo nie widzi mi się wypluwanie flegmy przy klientach. Może na żądanie wziąć i pójść do lekarza
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
|