Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem chodzącą schizą
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-10-01, 14:27   #10
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Jestem chodzącą schizą

[1=36acb097cabec02316c4aae c630d441280b2f16b_63b8b62 1cf6a6;77607011]Omg. Ani on nie jest normalny ani Ty.
Nie potrafisz powiedzieć mu że nie będziesz go sponsorowac. Że ma zakładać gumkę jak już zdarzy Wam się seks (seks w związku raz na kilka miesiecy? Wtf). Że masz jakieś oczekiwania kiedy dochodzi do jakiegokolwiek zbliżenia. Do tego Twoje schizy są wręcz głupie i niepoważne. Może zacznij zabezpieczać się w inny sposób niż gumka skoro później kilka miesięcy przeżywasz domniemaną ciążę. Choć z drugiej strony przy takiej częstotliwości to szkoda zdrowia na hormony, więc może najlepszą radą byłoby zmienić faceta? Co Cię przy nim trzyma skoro tak wiele Ci nie pasuje?
Myślenie o kolezankach które mają dzieci, że są przegrywami, jest idiotyczne. Tak samo jak wywalanie ich ze znajomych bo mają dzieci..?! Pomyślałaś że oni chcieli je mieć? Może o Tobie też tak myślą. 'Ta to przegrała życie bo tkwi w cioolatym związku.' Nie zrozumiem Twojego zachowania i cieszylabym się gdybyś mnie usunęła ze znajomych wiedząc co o mnie myślisz.
Idz do psychologa, potrzebujesz z kims porozmawiać.
[/QUOTE]

Dobrze napisane.

Autorko, do związku nikt Cię nie zmusza. To tylko i wyłącznie Twoja decyzja, aby być z dennym facetem, z którym seks przyprawia Cię o dreszcze bynajmniej nie rozkoszy.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując