Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-06-03, 11:36   #603
DianaM
Zadomowienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
ja jestem dziwna i truskawek do ust nie wezme nie lubie
A to chyba że tak...

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ojej to rzeczywiście masz mega wrażliwe, ale jakie one muszą byc silne skoro po dwóch dniach miałas już bielsze

Co do truskawek to lubię ale mnie ostatnio po nich wysypało na twarzy, nie wiem co się dzieje, już 2 uczulenie w przeciągu miesiąca Aż strach coś jeść, a wysypało mnie oczywiście przed weselem znajomych, więc wyobrażacie sobie moją wściekłość
A wiesz, że myślałam, że nie mam wrażliwych zębów? Zawsze jadłam zimne lody popijając gorącą herbatą (dziwne mam upodobania smakowe, wiem ) i nigdy nie czułam żadnej wrażliwości. A ponieważ mam silną ALERGIĘ na dentystę to chodzę do niego tylko wtedy kiedy już poważnie ząb zacznie mnie boleć. Dziurki w zębach "choduję", a gdy przy okazji bólu usiądę na fotelu stomatologicznym to za jednym zamachem robi mi kilka plomb i znów mam spokój na jakies pare lat.

Teraz właśnie ostatnio zabolał mnie ząb i już miałam sie wybrać do stomatologa (czyli mocno mnie zabolał), ale okazało się, że ten do którego zawsze chodziłam umarł , a dentystka, którą jeszcze toleruje jest na macierzyńskim i teraz nie mam do kogo pójść z moimi dziurami Do nikogo więcej nie pójdę, bo moich przeżyciach nawet siłą mnie nie wygonią. Dlatego udaję, że mnie nie boli

A jeśli chodzi o truskawki - uwielbiam! Ale wiem, że niektórzy mają na nie uczulenie, a że teraz są mocno pryskane to często wyskakują przykre niespodzianki jak Tobie Dorinko. A np. moja kuzynka, która karmi jeszcze swoje dziecko nie może jeść truskawek, bo po nich maleństwo się źle czuje

NO I ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ. DZIŚ DRUGA ROCZNICA ŚLUBU !!!! HURRA !!!