2008-06-03, 12:08
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wojciech Cejrowski
Cytat:
Napisane przez passionfruit
Prosze Cię, czytaj ze zrozuemieniem.
Kiedy pisąłam o gadaniu głupot miałam na mysli, że Cejrowski tłumaczy inaczej niż ludzie mówią i dlatego te "głupoty" w cudzysłowiu.
|
no tak najlatwiej zarzucic komus, ze nie czyta ze zrzozumieniem. ale jeżeli mam tez się już czepiac, to nie zaznaczylas glupot w cudzyslow, ale w zasadzie to rozumiem.
Cytat:
Większa część jego programów jest bardzo pouczająca i mozna się z nich aprawdę dużo dowiedzieć na temat Am. Poł.
Nie zauważyłam też, że WC gada co mu ślina na język przyniesie. Faceta ma bardzo dużą wiedzę, a że przy okazji jest showmanem i potrafi się sprzedać to od razu wszyscy go atakują.
Sama chciałabym mieć takiego gadanego jak on.
Naprawdę.
No i odwagę jak on! Bo niektóre opowieści z jego książek to 
|
sama stwierdzilas, ze koloryzuje, wiec ja bym zastanowila sie ile w tych ksiazkach jest prawdy.
faktycznie natomiast wyglada na takiego, któremu nie brakuje animuszu, szczególnie jak gada o zakladaniu prezerwatywy na banany. bardzo istotna kwestia, który niewatpliwie przyda się kazdemu, kto będzie chcial zjesc banana, a owy banan będzie niedojrzaly. zenujace i to mega.
Cytat:
Ps. A co p\gadania co komu ślina na język przyniesie to poczytaj sobie swoją wypowiedź odnośnie jego pierwszej wyprawy do Meksyku. Może po prostu coś źle usłysząłaś (tak jak źle rozumiesz moje wypowiedzi), bo pierwsza wyprawa Cejrowskiego do Melksyku odbyła się chyba z 20 lat temu,a wtedy nie kręcono jeszcze Boso...
|
tak, faktycznie tam jest blad, powinno być: nie pierwszej wyprawy, a kolejnej wyprawy do meksyku. 
a tak z ciekawosci slyszalas wywiad w radiu wroclaw?
|
|
|